Reparation af bilhimling

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Bil Tagbeklædning Services til alle dine behov

Bil tagbeklædning reparation

Reparation af bil loftbeklædning

Polering

Udskiftning af himmelbeklædning

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste bil tagbeklædning services

Opgaveejer for løst opgaver online

Abdül Kadir A.

Rødovre

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

"Super service"

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Beklædning af skur + nyt trapezplade tag.

Taastrup

Beklædning af skur med fjer og not brædder + lave en dør + nyt gennemsigtigt trapezplade tag. Stolper fra gammel skur genbruges men hegn pilles af inden opsætning af nye brædder. Nuværende tagkonstruktion er lige til at smide ud. Snart

Tilpasning af næsten færdig havelåge og tagrender

3,500 kr

Kastrup

Er blevet brændt af af tømrer og står m halvfærdige projekter: - et par tagrender der er sat halvt op, - en låge der mangler tilpasning, skruer, hul til låse rigle, stolpe hætter, Desuden evt: - 2 paller og gulvplader der skal køres på genbrug (2 km væk så tæt på). Vil tro der er 2 timer på låge, 2 på tagrender, 1 på kørsel til genbrug. Ønsker tilbud der afspejler opgaven og ikke bare “max budget”:). Får mange tilbud alle på præcis max budget.. Skal om muligt laves inden haveforening lukker ned for sæson (dvs her i oktober). Kan du klare en eller alle dele hører jeg gerne fra dig.

Tag på skur

6,500 kr

Kastrup

Vi skal have hjælp til nyt tag til vores skur (ca. 20 kvm). Vi har allerede fjerne halvdelen selv, så vi skal have fjerne resten og monteret nyt (termotagplader). Hertil skal vi også have hævet en bjælke (se sidste billede, hvor den venstre bjælke allerede er hævet), samt fræset en tagfod/murkrone ind i væggen. Vi sørger for materialerne.

nyt plastiktag på skur/udestue

Ølstykke

Vi har et skur og en udestue som trænger til et nyt plastikpladetag/trapeztag. Opgaven indebærer også nedpilning af det nuværende. CA. 10x4 meter alt i alt. Opgaven skal gerne udføres i løbet af foråret men der er ingen stringent deadline.

Hvad tilbyder bil tagbeklædning services

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Reparation af tagbeklædning refererer til processen med at reparere eller erstatte beskadigede eller slidte tagmaterialer. Dette kan omfatte udskiftning af tagsten, reparation af revner eller huller i taget, tætning af lækager eller reparation af beskadigede tagrender. Formålet er at sikre, at taget forbliver tæt og beskytter bygningen mod vejrets påvirkninger.

  • Reparation af tagbeklædning involverer typisk inspektion af taget for at identificere skader som revner, lækager eller manglende tagsten. Derefter udføres reparationen ved at erstatte beskadigede materialer, tætne lækager og sikre tagets integritet. Professionelle tagdækkere bruger specialværktøj og teknikker til at udføre reparationen og sikre, at taget er holdbart og vandtæt. Det anbefales at kontakte en erfaren fagperson for at få en korrekt vurdering og udførelse af reparationen.

  • De mest almindelige materialer, der bruges til reparation af tagbeklædning, inkluderer tagpap, tagsten, tagplader og tagmembraner. Andre materialer, der kan bruges, afhænger af tagtypen og omfanget af reparationen. Det anbefales at konsultere en professionel for at få den bedste løsning til reparation af tagbeklædning.

  • Tiden det tager at udføre reparation af tagbeklædning afhænger af flere faktorer, herunder omfanget af skaden og typen af tagbeklædning. Generelt kan det tage alt fra et par timer til flere dage. Det anbefales at kontakte en professionel tagdækker for at få en mere præcis tidsramme baseret på den specifikke situation.

  • Der er flere fordele ved reparation af tagbeklædning. Det forlænger tagets levetid, forhindrer lækager og beskytter mod vejrforhold. Reparation kan også være mere omkostningseffektivt end at udskifte hele taget. Det giver også mulighed for at opgradere isolering og forbedre energieffektiviteten.

  • Prisen for reparation af tagbeklædning kan variere afhængigt af flere faktorer såsom omfanget af skaderne, typen af tagbeklædning og om der er behov for yderligere materialer. Det anbefales at kontakte en professionel tagdækker for at få en nøjagtig prisvurdering baseret på specifikke behov og krav.