Reparation af garderobe

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Garderobereparatører til alle dine behov

Reparation af garderobe

Tilretning af garderobe

Udskiftning af garderobe

Rådgivning om garderobe

Alle garderobeopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Samlet og sat en gymnastikribbe op. Sat et spejl op. Sat håndtag på ikeaskabe , 6 stk. Repareret gar

1,000 kr

Måløv

Gardinstang gået løs, skal sættes fast igen. Stue. Garderobeskabe skal have håndtag på 6 døre. Gæsteværelse. Ribbe skal samles og sættes fast på væg. Gæsteværelse. Spejl sættes fast på væg. Soveværelse.

Bore skabe fast og døre på. Spejl op. Håndtag på 6 skabe. Knager og håndklædestang sættes op.

Frederiksberg

Opgave 1. 3 x IKEA method skabe 60x37x200 skal sættes sammen, bores fast i væg og have døre på. Method ben sættes på for at stabilisere. Afslutningsvis skal åbnebeslag skal på. Opgave 2. Rundt spejl 80ø skal hænges op i stue Opgave 3. 6 x forskellige håndtag skal sættes fast på skabe. Opgave 4. Knager og håndklædestang skal hænges op på badeværelse. Opgave 5. Vægbeslag og tv hænges op på væg.

5 Gardiner, samle tv-møbel, hænge spejl + lille badeværelsesskab op

1,100 kr

Aalborg SV

5 stk gardiner sættes op i hård betonmur (gardinstænger fra ikea), tv-møbel skal samles, spejl skal hænges op, mindre badeværelsesskab skal hænges op. Det er meget hårde betonvægge i nybyggeri.

billeder og et spejl op. 2 Ikea låger på et klædeskab. Fikset lampe

400 kr

København S

Jeg skal have hængt 4 rammer op. Der skal taget et lille spejl ned på badeværelset og der skal hænges et nyt lille spejl op. Der skal 2 fronter på et Ikea klædeskab. Jeg skal have kigget på en lampe på badeværelset da den ikke virker.

Tv på væggen, gardinskinne beskæres og sættes op, seks huller til greb bores i IKEA skab, loftlamper, væglamper, mindre skabe samles og hænges op, spejle på væggen, persienne beskæres og sættes op

2,500 kr

Humlebæk

Vi skal have hængt 4 x loftlamper op. 4 x væglamper. Have samlet to IKEA badeværelsesskabe (ENHET og ITALIA) som skal hænges på væggene. Der er fliser fra gulvet og halvvejs op af væggen. Der er evt. brug for fx træplade for at udligne forskellen mellem flisevæg og væg. Have samlet tre IKEA-skabe (IVAR) som skal hænges på væggene Beskåret gardinskinne som sættes op i loftet. 2 spejle på væggene. Persienne beskæres og sættes op. 6 huller til greb på IKEA-skabsdøre skal bores (brug gerne laser til korrekt højde og afstand). TV skal sættes op på væggen (vi har skruer, beslag m.m.). To huller skal bores til to små hylder.

Ophængning af gardiner, billeder og hylder.

2,500 kr

Valby

Vi skal have hængt gardiner op i to soveværelser og i stuen, seks skoreoler op i gangen, en hylde op ved puslepladsen, to trådekurve op på børneværelset, et spejl op i soveværelset og ved puslebordet, en knagerække op i gangen, to uroer op, et billede samt en opslagstavle op i gangen. Til info: Der er betonvægge i hele lejligheden, og vi har hverken skruer, ravpluks eller værktøj til ophængningen af de forskellige ting.

Gardinstang opsættes, stort spejl ophænge, knag opsættes, 3-4 billederhænges op. helst i næste uge.

450 kr

Herning

Ophængning af knagerække og spejl.

400 kr

Kolding

Ophængning af Ikea knagerække og et rundt spejl på gipsvæg .

Opsætning af 2 billeder + klapbord + 2 x spejl

350 kr

Valby

Der skal sættes 2 spejle op. Det lille på en beton væg og et andet 150 cm spejl. Slagbor kræves. 2 billeder + klapbord fra Ikea Derudover er der et skab hvor lågen er skæv der skal rettes.

To skabe skal hænges op på badeværelse

250 kr

Valby

To ikeaskabe skal hænges op på en væg med fliser. Der skal derfor borres i fugerne. Alle skruer og hængsler følger med.

Hvad tilbyder garderobereparatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Når det kommer til garderobeskabe, så er de mest almindelige typer det traditionelle fritstående garderobeskab, eller et skydedørsgarderobeskab. Et traditionelt fritstående garderobeskab kan med mindre besvær flyttes rundt i et rum eller i din lejlighed, og så kommer de i mange størrelser. Skydedørsskabe på den anden side, fylder typisk fra gulv til loft, og har skjult overskydende plads på toppen, hvor du kan gemme tasker, udstyr og andre genstande, som du skal bruge lejlighedsvist.

  • Du bør vedligeholde din garderobe, så der ikke opstår ulykker og skader. Det er en god ide at sikre, at dit møbel står fast og ikke nemt kan vælte. Det er også vigtigt med korrekt rengøring, for at sikre, at hængsler og skinner er fri for snavs og støv, og køre som smurt, når de åbnes og lukkes. Det er også en god ide at tjekke for løse skruer, og stramme eller udskifte dem der er løse.

  • Det kommer naturligvis an på omfanget og kompleksitetsniveauet af skaden. Generelt kan reparationen af et klædeskab eller en garderobe, ordnet på nogle få timer – inklusiv inspektion og vurdering af reparationen, udskiftningen og test af skabet efterfølgende. Ønsker du et mere præcist estimat på opgaven, kan du spørge din håndværker, som kan give dig et estimat.

  • Nej. Du kan få repareret din garderobe, uden at du behøver at fjerne den helt. Hvis du har brug for at fjerne en eksisterende garderobe, kan du hyre nogle flyttefolk eller en professionel handyman, til at ordne opgaven for dig.

  • Ja bestemt! Det fede ved Handyhand er, at du kan booke en ekspert til at tage sig af alle former for arbejde. Hvis du skal have monteret en ny eller gammel garderobe derhjemme, så kan Handyhand hjælpe dig med at finde den rette lokale møbelsamlingsekspert til opgaven. Du kan også ansætte en dygtig tømrer, der kan hjælpe med at tilpasse garderoben, så den passer til dine unikke specifikationer derhjemme.

  • Vi kan forbinde dig med massere af forskellige og dygtige Handyhandere, som kan assistere dig med alle slags services i hjemmet. Om du skal have hjælp til at installere et armatur i badeværelset, skiftet rør eller filtre, så kan Handyhand finde en dygtig blikkenslager nær dig. Ligegyldigt hvad du søger hjælp til, så kan du dele din opgave på Handyhand og læne dig tilbage, imens du får opgaven udført.

Hvorfor hyre en garderobereparatør med Handyhand?

Når det kommer til reparation af garderobeskabe, kan du stole på eksperterne hos Handyhand. Du behøver ikke at søge endeløst online eller spørge rundt efter et lokalt firma, der reparerer garderobeskabe. Du kan endda spare dig selv besværet med at prøve at gøre det selv. Alt du skal gøre er at poste din opgave på vores platform, og vi vil hjælpe dig med at finde en dygtig garderobehåndværker, der kan udføre arbejdet for dig.


Uanset om det handler om at reparere din skydedør til spejlet eller erstatte en beskadiget hylde, kan vores Handyhands hjælpe dig. Udstyret med den rette viden og brug af de bedste værktøjer kan du have ro i sindet og vide, at en professionel håndterer dit klædeskab.


Vi ønsker at gøre det nemt for travle mennesker som dig at få mere gjort. Bare læg din opgave op på vores platform, inklusive dit foretrukne budget og tidsplan. På ingen tid vil nærliggende Handyhands kontakte dig klar til at give en hjælpende hånd. Spring hovedpinen over ved at gøre det hele selv og book en garderobereparation hos os i dag!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!