Blomstervæg

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Blomstervæg Leje Services til alle dine behov

Baggrund eller indgang til ceremonier

Scenedekoration

Dækselpanel

Blomsterdekoration til live stream eller video baggrund

Værelsesdekoration

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste blomstervæg leje services

Opgaveejer for løst opgaver online

Christine J.

Brøndby

5.0
(28)

Seneste Anmeldelse

"Christine er vi meget glade for at have som hjælp i køkkenet."

Opgaveejer for løst opgaver online

Lise L.

Silkeborg

4.8
(9)

Seneste Anmeldelse

"Super fint og fleksibelt. Grundet dårligt vejr var der ingen overlevering eller andet, men Lise og kollega tog bare fat og vartede os alke godt op."

Opgaveejer for løst opgaver online

Sandra S.

Glostrup

4.9
(10)

Seneste Anmeldelse

"Sandra og Frederik er super profesionelle og agillt. Selvom vi ikke havde en procesplan for hele brylulluppet klar grundet vejret og andre forhold formåede de at få hele arrangementet til at køre superb."

Opgaveejer for løst opgaver online

Hanne V.

Tilst

4.9
(19)

Seneste Anmeldelse

"Meget hyggelig i kontakten. Desværre blev rengøringen ikke godkendt så fik betale yderligere 1400 kr til en anden rengøringsfirma efter fraflytning.."

Opgaveejer for løst opgaver online

Karina O.

Herlev

5.0
(13)

Seneste Anmeldelse

"I weekenden fejrede jeg min søn, og jeg var heldig at have Karina til at hjælpe med alt det praktiske på dagen. Fra starten kunne jeg mærke, at jeg var i professionelle hænder. Karina var nem at tale med, havde godt overblik og var fuldstændig selvkørende. Hun var den afgørende faktor, der gjorde, at jeg som vært kunne slappe af og nyde dagen. Alle gæsterne har rost Karina for hendes imødekommende væsen, hendes gode overblik og hendes servicemindede tilgang. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Karina. Bedste hilsner Nina"

Opgaveejer for løst opgaver online

Ken M.

Ishøj

5.0
(24)

Seneste Anmeldelse

"Super julemand"

Opgaveejer for løst opgaver online

Heidi H.

Køge

5.0
(4)

Seneste Anmeldelse

"Heidi var super at hbe med på vores store dag! Vi havde en god samtale optil, for at være sikker på at forventningerne til arrangementet var afstemt. Hun og hendes kolega var smilende og fra de trådte ind ad døren, var der ingen bekymringer. Vi slappede totalt af og kunne nyde dagen. Der var bare styr på det!"

Opgaveejer for løst opgaver online

Hannah G.

København N

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Hvis jeg kunne have givet 10 stjerner, hvade jeg gjort det! Christopher var en fantastisk hjælp: selvtænkende og selvkørende med den ypperste service for øje! Kan kun anbefale ham på det varmeste!

Hjælp til mit cocktail party med 30 gæster: fylde mad på buffeten, fjerne tomme fade og tallerkener.

1,250,-

comment.user?.profileImg

Der er styr på tingene, og Christopher har et godt øje for tingene, så er klar anbefaling herfra :-)

Hjælp til arrangement med servering og afrydning

1,874,-

comment.user?.profileImg

Amanda Luna er super. Venlig, dedikeret, sans for detaljen, åben, proaktiv og en god til selv at fylde opgaven ud. Hun blender godt ind i selskabet og løser opgaven til punkt pg prikke. Stor anbefaling herfra.

Tjener (Servering, afrydning og opvask til fest)

1,500,-

comment.user?.profileImg

Anne er helt fantastisk. Løser opgaven med stort overblik og kvalitet. Hvis der kunne gives flere stjerne, har Anne fortjent dem alle. Tak for en helt fantastisk hjælp.

hjælp til anretning af buffet, afrydning, opvask

1,100,-

comment.user?.profileImg

"Vi var super tilfredse med Lotte, som hjalp sikkert og effektivt til ved vores søns konfirmation, så vi kunne læne os tilbage og nyde aftenen."

Serveringshjælp, oprydning og opvask

1,890,-

comment.user?.profileImg

"Det var en kæmpe fornøjelse at have Frederik og Sandra til at hjælpe til min søns konfirmation.\nAlt blev udført perfekt og i højt humør.\nTAK :-)"

Hjælp til konfoirmationsfest

2,500,-

Gennemsnitslig anmeldelser af blomstervæg leje services

Baseret på 180 Anmeldelser

4.89
170
5
2
1
2

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Havehjælp søges med opstart snarest

Helsingør

Vi søger en der nyder at pusle i haven til at hjælpe os med at holde vores 800 kvm. have i pæn stand. Vi ønsker hjælp til blandt andet lugning fjerne blade beskæring af blomster klipning af hæk og generel oprydning. Vi ønsker at finde en der gerne vil lave en fast aftale på et par timer hver eller hver anden uge fra marts til oktober.

Græsslåning og forefaldende havearbejde i sommerhusområde

Dronningmølle

Jeg søger en handyperson (mand/kvinde) til at passe vores have i sommerhuset i hverdagene ca. 1-2 x om måneden og som har egne redskaber (kan købe hvis strengt nødvendigt). Opgaver: Græsslåning Beskæring af buske og småtræer ved behov Vinduespudsning fx. 3. md. Træhugning / indkøb heraf til stabling Plantning og pasning af blomsterbede Anlæg af køkkenhave Almindelig vedligehold af trætererasse Saltning/snerydning Vedligehold / maling hvert 2./3.år af udvendig belægning i sommerhuset Lettere forefaldende arbejde fx opsætning af trampolin. Estimeret timer: 3-5 timer/pr. md. = 600-1000kr./pr.md. Interesseret i fast aftale med en stabil og selvstændig person der er rolig og og selvkørende.

Have arbejde hver anden uge i et par timer.

Fredensborg

Hejsa skal bruge en dygtig have kyndig person til at holde min lille have pæn og gerne med udplantning af nye blomster mv. Skal starte indenfor så hurtigt som muligt.

Fast havemand til lille have.

Rødkærsbro

Jeg søger en fast havemand. Jeg vil gerne havde hjælp til at slå græsplænen og luge lidt i haven. Foran huset er der et lille blomsterbed der også trænger til en kærlig hånd. Du må rigtig gerne havde lidt erfaring med have. Jeg tænker engang om ugen. Fra omkring Marts måned og til slut sensommer.

havearbejdet

NYKØBING F

Jeg har en lille have ( 500 m)bag vores hus med 5 frugt træ afgrænset med liguster hæk. Jeg vil gerne have hjælp til at ordne græseplan passer på frugttræer ordne fliser fra tilgroet græs. Græsplæne har meget mos som jeg vil have væk og frugttræet ser lidt syg ud. Dvs jeg vil gerne have en havemand der har forstand på jord græs og træer og kan passe min have. Mvh Viktoria så hurtigt som muligt

Omlægning af have

Skørping

Jeg har en ca 700 m2 grund. Jeg har en hyggelig have og ønsker at omlægge så den bliver hyggeligere og nemmere at holde. Haven består nu af relativ meget græsplæne og rigtig meget skvalderkål i kanter og bede. Jeg ønsker istedet en have med stauder der blomstrer på forskellige tidspunkter og som ikke kræver voldsom meget vedligeholdelse. Jeg ønsker at en eksisterende terrasse lægges om og at der også oprettes en ny bagerst i haven. Jeg har brug for en person der enten er god til at tegne haven så den lever op til mine ønsker og/eller som er praktisk ift at lave terrasse flytte planter mv. og som har alle relevante redskaber/maskiner med sig. Jeg stiller gerne selv op som håndlanger eller praktisk hjælper. Jeg har ikke en skarp deadline - men omvendt vil jeg gerne at vi laver en plan sammen og en aftale som bliver nongelunde overholdt ift. forskellige opgaver der skal løses.

Havehjælp - plante, passe og pleje

Esbjerg V

Søger en have-kyndig person, der kan hjælpe i min lille rækkehus-have. Jeg søger en person, der ikke kun vedligeholder, men som også vil hjælpe med at sætte planter etc. Haven er ikke stor, men må bare erkende at jeg ikke selv får det gjort. Så søger en person, der vil hjælpe med at 1) få gjort haven i stand 2) vedligeholde den sommeren igennem.

Havearbejde

1,500 kr

Odder

Jeg søger en, som vil beskære 3 frugttræer, et tulipantræ og en troldhassel. Et bed skal omlægges til græs. Der skal også lægges lidt kabel til robotplæneklipperen. Løbende havepasning herefter (4-6 timer pr. mdr). Jeg har mange haveredskaber, men medbring endelig dine egne, hvis du ønsker.

Dygtig havemand/kvinde søges.

København

Jeg har en lille have i Brønshøj hvor jeg søger erfaren hjælp til at: 1. klippe en ligusterhæk på små ti meter længde og 2 meter højde den er blevet alt for tyk og dele af den hænger. 2. Beskære en Cypres på ca. 3 meter i højden. 3.Klippe/beskære en mindre tjørnehæk og anden busk. Du skal kunne køre haveaffaldet væk og helst have egen hækkeklipper og evt. andre redskaber med dig. Arbejdet er normeret til 6 timer. Giv et prisbud/timeløn og lad mig vide hvornår du kan udføre arbejdet :) Opgaven skal udføres hurtigst muligt.

Kombineret havehjælp og hushjælp

Birkerød

Vi har brug for en altmulig person til både udendørs og indendørs opgaver med overblik evne til at prioritere og grundighed. Vi forestiller os følgende liste af mulige opgaver. Ikke alle skal dog laves hver gang. Udendørs: Vande planter: Vande planter i potter på balkon foran bryggers foran hoveddør. Indgangsparti: Fjern spindelvæv fej fliser vask/tør de sorte sprosser/hoveddør af. Ryd op hvis der ligger ting. Bryggersindgang: Flyt alle ting væk. Fej fliser. Tør spindelvæv væk. Sæt ting pænt på plads igen. Luge mellem fliser: Fjern ukrudt mellem fliser. Primært foran indgang og hus. Indendørs: Skifte sengetøj: 4 senge og start vaskemaskine med sengetøj Støvsug: Bryggers gang soveværelse Stryge: Stryge tøj - ca. 3-4 beklædningsdele Vi foretrækker en person der bor i nærområdet. Gerne en fra Birkerød. Hver anden uge - 3 timer. Gerne start her i august.

Hvad tilbyder blomstervæg leje services

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • En blomstervæg er en dekorativ installation, der består af levende eller kunstige blomster og planter, der er fastgjort til en væg eller et panel. Den bruges ofte til at tilføje et naturligt og æstetisk element til indendørs eller udendørs rum, som f.eks. haver, terrasser, butikker eller events. Blomstervægge kan skabe en smuk og farverig baggrund og tilføje en følelse af friskhed og liv til ethvert miljø.

  • For at lave en blomstervæg skal du først vælge en passende placering og måle området. Derefter skal du bygge en ramme ved hjælp af træ eller metal. Monter en vandtæt membran på bagsiden af rammen for at beskytte væggen. Tilføj et lag af jord og vælg de ønskede planter. Placer planterne i hullerne og sørg for at vande dem regelmæssigt. Overvåg og plej blomstervæggen for at sikre dens trivsel.

  • Der er mange blomster, der kan bruges til en blomstervæg. Nogle populære valg inkluderer klatreroser, klematis, vedbend, slyngplanter som jasmin og bougainvillea samt forskellige typer af stedsegrønne planter som eføy og buksbom. Det er vigtigt at vælge blomster, der trives i det klima, hvor blomstervæggen skal opstilles.

  • Du kan købe en blomstervæg i specialiserede blomsterbutikker, havecentre eller online på forskellige hjemmesider. Det er også muligt at finde blomstervægge til salg på markeder eller i planteskoler. Husk at undersøge priser og kvalitet, før du foretager dit køb.

  • Fordelene ved en blomstervæg inkluderer forbedret luftkvalitet, da planter absorberer skadelige stoffer og udleder ilt. Den tilføjer også æstetisk appel og skaber en beroligende atmosfære. Blomstervægge kan isolere og reducere støjniveauer samt fungere som naturlig skærmning. Endelig kan de bidrage til at forbedre biodiversiteten ved at tiltrække insekter og fugle.

  • Prisen for en blomstervæg kan variere afhængigt af størrelse, kvalitet og design. Generelt kan priserne starte fra et par tusinde kroner og gå op til flere titusinde kroner. Det anbefales at kontakte en blomsterhandler eller en virksomhed specialiseret i blomstervægge for at få et mere præcist prisoverslag.