Christina Hjorth

Vi er to unge damer, som bl.a tilbyder at lave mad ud fra dine ønsker til din fest! Vi laver mad til maks. 60 personer. Forret, hovedretsbuffet og dessert. Derudover tilbyder vi også at tage ud og spille, med vores duo-projekt "kaffe med mælk". Vi spiller stemnings/lyttemusik. Find os på facebook, kaffemedmælk
Christina er kokkeelev, og Caroline studerer på Det Jyske Musikkonservatorium, men deler begge interesse indenfor madlavning og musik.
alle

Malene Hammerich

Vi er to smilende og servicemindede piger på 22 år, der meget gerne vil hjælpe dig, hvis du står og skal holde et arrangement og har brug for en hjælpende hånd. Vi har serveret i 5 år og arbejder ud fra at værten/værtinden, samt gæsterne få så optimal en aften som muligt, hvor vi yder vores bedste. Vi kan tilbyde hjælp med bordopdækning, anretning, oprydning, betjening i baren og servering.
Vi har serveret i 5 år og arbejder ud fra at værten/værtinden, samt gæsterne få så optimal en aften som muligt, hvor vi yder vores bedste. Vi kan tilbyde hjælp med bordopdækning, anretning, oprydning, betjening i baren og servering. Vi håber meget at høre fra dig.
Du er altid velkommen til at ringe, vi er ret fleksible og kan arbejde både weekender og hverdage.

Rai

Vi er to mænd der elsker musik, elsker at spille op til dans, og har flere års erfaring i at spille til seminariefester/privatfester/firmafester/bryllupper mm. Vi spiller alt fra 80'erne og fremefter, og er gode til at spille efter ønsker. Vi har fokus på musikken, så er man til det store lysshow og røg, er vi ikke dem man skal ringe til.
Skolefester 200-300 deltager 30, 40 og 50 års fødselsdage Firmajulefrokoster/ firmafester Bryllupper Mv.
Fredage og lørdage

Mads nøddelund

Vi er lige midt i konfirmationer, bryllupper og generelt en masse super fede fester og arrangementer. Så står du/i midt i konfirmation, bryllup, fødselsdag e.l.a så send en besked, og få et tilbud
Jeg har arbejdet som bartender i ca 4 år, og er uddannet på den europæiske bartenderskole i København. Jeg kan lave: free pour, shaking, mixing, speed mixing, work & show flair og meget meget mere.. så skal din fest være lidt federe end de andres, så giv et kald..
Jeg stiller mig til rådighed til enhver lejlighed.

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Judi

Vi er et par på 50 år, der har erfaring inden for mange områder herunder som slagter, sygehjælper og husmor. Vi har specielt stor erfaring inden for fest og arrangementer. Vi kan derfor tilbyde hjælp tin servering til fester, events, receptioner mm. Hjælp til køkkenarbejde tilbydes også - klargøring, oprydning, tilberedning, opfyldning af buffet, anrette og bordpynt. Ekstra hjælp kan tilbydes. Kontakt os endeligt for uddybende spørgsmål. Håber at høre fra jer.

Lemvig

Vi er et par på 29 og 35 år. Kvinde 29 år uddannet sosu-hjælper. Mand 35 år udlært mure-lastbilchauffør/smed.
Kvinde: har arbejde inde for hjemmeplejen i 8 år, rengøring-personlig pleje-omsorg-besøgsven. Mand: har lavet biler i min fritid, samt murerarbejdet. Arbejder inden for smedearbejdet/metal. Har kørt lastbil-kran-trucks kort.
Kontakt os for at lave en aftale.

Rask Rengøring og Service ApS

Vi er et miljøvenligt rengøringsfirma i København. Vores medarbejdere er omhyggelige, punktlige og ansvarsbeviste. RRS tilbyder kvalitets rengøring, og anden service der udfører opgaver for private og erhvervskunder. Vi tilbyder følgende ydelser: Alle typer rengøring, Havehjælp, Handymand , Vinduespolering, Køkkenpersonale, Kantinemedarbejdere, og opvaskere
Vi har mange års erfaring med rengøring og anden service. For os er det vigtigt, at aftale det rigtige niveau for rengøringen fra starten med kunden, så der ikke opstår misforståelser, om hvad der er aftalt. Prøv os.
Vi er meget flexible, vi yder service 24 timer -7 dage om ugen. Vi udføre akutte opgaver med få timers varsel.

Cicilia

Vi er 2 piger på 18 år som begge er under uddannelse. Vi kan tilbyde dig/jer 2 smilende og glade piger til servering og oprydning. Vi gør altid vores bedste og er gode til at holde et overblik over det hele.
Vi har begge erfaringer inden for området servering, både sammen og hver for sig. Vi har både serveret til åbent hus og til konfirmationer, så vi har styre på det mest inde for området servering.
Efter som at vi begge er igang med en ungdomsuddannelse, så vil vi fortrække at arbejdstiderne var i weekenderne, hvor det ikke gør noget at det er om dagen eller om aftenen.

Monamig

Vi er 2 modne piger i 50'erne, vi bor i Greve og i Glostrup. Vi har begge deltidsjob og derfor her vi mulighed for at hjælpe med alt til din fest. Vi har erfaring i at hjælpe med indkøb, borddækning, servering, opvask, afrydning og ikke mindst rengøring efter festen.
Vi har gennem årene serveret ved rigtig mange fester, vi har også i flere tilfælde ståen for hele fester, (ikke mad, men vi har hjulpet med at finde en kok/madleverandør)
Vi kan næsten på alle tidspunkter, dog ikke onsdag eftermiddag/aften.

Anette

Vi er 2 friske piger der går ud og serverer til fester. Så vil du være sikker på at din fest kommer til at løbe af stablen uden at du selv skal tage dig af alt det praktiske, så kan vi garantere at hvis du hyrer os, så kan du selv bare læne dig tilbage og nyde festen.
Jeg selv har gået ud og serveret ved selskaber sammen med min egen mor, så det er blevet til mange fester heldigvis. Min datter er uddannet på kokkeskolen og har også arbejdet som tjener. Vi er et godt team og vi nyder at skabe de gode rammer om din fest.
Weekend og aften.

Isabella Poulsen

Vi 2 proaktive og erfarende piger på ca. 22 år, der bor i vanløse og københanv NV, men begge kommer fra ballerup. Vi har serveret sammen i efterhånden 6 år, og er derfor godt rystet sammen. Vi står til rådighed de fleste weekender hvis du/i har brug for kvalificerede og dygtige serverings piger. Vi er et lille team på 2, men har derudover kendskab til to andre super dygtige serverings piger.
Vi har i 6-7 år serveret sammen ved flere forskellige arrangementer f.eks.: Julefrokost Bryllup Fester Fødselsdage Diverse Vi har på nuværende tidspunkt ikke oplevet at kunden ikke var tilfreds, og gør vores bedste for at netop du/i får en god aften.
Alle tidspunkter af døgnet, giv mig en besked og jeg vil vende tilbage inden for få timer.

Katja Holten-Jensen

Velkommen til den der læse dette. Jeg er en pige på 19 fra Greve. Jeg er en utrolig udadvendt og glad person der altid er klar på en udfordring. Jeg kan tilbyde dig/jer en meget seriøst arbejdsgiver der altid tager mit job seriøst. Er altid punktlig og positiv. Glad for i kiggede forbi - håber at hører fra jer
Service - tjener i 3 år på running chopsticks (Karlslunde) Børnepasning - pasning af børn privat siden 14 Dyr - har selv 2 hunde og har gået med forskellige efter ønske
Weekend eller aften

Tine Gladys Zacho

Velkommen her, til min beskedne side. Mit navn er Tine og jeg er 17 år. Til dagligt går jeg i 2.g I min fritid er jeg bestyrelsesmedlem, går til roning, er sammen med venner og kæreste, når jeg da ikke lige laver lektier. Jeg tilbyder hundeluftning, pasning af børn og/eller hus, vindues-pudsning, rengøring i huset og lektiehjælp til folkeskoleelever. (helst i dansk, engelsk, samfundsfag og historie. Dog kan jeg også hjælpe med matematik, geografi, biologi, fysik og andet, hvis det skulle være nødvendigt. Desuden kan jeg bidrage med godt humør og en glad og åben personlighed.
Jeg har efterhånden passet/leget med mange børn - jeg fik mit første rigtige job i 8, da jeg skulle bringe tre børn på 6, 4, og 2 år hjem. Lige pt. er jeg også 'tilkaldevikar', hvor jeg passer to børn på 8 og 6, når der er brug for mig. Hundeluftning har jeg også beskæftiget mig med siden min mormor fik en sød hund for 8 år siden. Jeg står hovedsagligt for at gøre vinduerne rene herhjemme, da jeg godt kan lide det. Mht. til lektiehjælp, er det ikke noget jeg har gjort mig meget i, men jeg er ret stærk faglig, tålmodig og god til at hjælpe.
Jeg kan arbejde efter min skoletid og i weekenderne om eftermiddagen. Pris er også noget der kan forhandles. Mange hilsner Tine.

Jonas Bek Jensen

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.
Jeg er HTX studerende med erhvervsuddannelse som proces operatør derfra ved jeg en smule omkring rør samt elektricitet.
Hverdage efter 15:30 (skal hjem fra HTX) weekender efter aftale.

Nicklas

Ung, høj, stærk, arbejdsmotiveret og særdeles flexibel mand tilbyder hjælp til en lang række opgaver.
Jeg er uddannet klejn smed, og igennem 7 år med værkstedsarbejde og montage kørsel. Derudover har jeg løst alverdens opgaver.
Flexibel som jeg er, går jeg gerne på kompromis med mine timer på døgnet for at få løst kundens ønske.

Rikke Lundgaard

Ung kvinde på 21 år, bor i lejlighed sammen med min kæreste og min kat. Jeg går på Vuc i Slagelse hvor jeg er i gang med 2. år af HF. Jeg kan være behjælpelig med alt fra børnepasning til oprydning, lidt havearbejder mm.
Har erfaring med børn, lettere handikappede og kundeerfaring. Jeg er nem at omgås, da jeg er et roligt menneske som tager tingene som de nu kommer.
I weekenden, samt tider efter kl 16.00 ellers kontakt mig.

Lars P

Underviser som kan lave mad, havearbejde, skrive samt sætte en pære i og lave en hjemmeside.
Journalist, havemand, madelsker, ikke bange for at tage fat. Lærer.
Dag og aften de fleste dage.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Allan

Uddannet elektrikker.
Murer flise og malearbejde el arbejde og tømrer arbejde have arbejde.
Efter kl 16 tlf 27839397