Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Daniel Usman

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Nelly Kikontwe

Jeg er byens bedste fodterapeut, derudover har jeg gjort rent i mange år, så jeg er super god til det. Jeg er pålidelig, stærk og grundig.

Allan Follin

Uddannet elektrikker.

Tommy Rasmussen

22 års erfaring i flyttebranchen og dog kan udfører diverse opgaver se hvad jeg har af kvalifikationer i min profil har meget og byde på

Tom Hansn

Ingen profilbeskrivelse...

Mikkel Olsen

Jeg er en frisk 19 årig dreng som elsker at arbejde, det er noget SF det bedste jeg ved. Jeg hedder Mikkel Olsen og kommer fra Nordsjælland og til hverdag arbejder som nedriver og gartner, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer og jeg kan også klare rengøring da jeg kender nogle som er virkelig dygtige til at gøre rent.

Roberto Bressan

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Neilson Neil

Har færdig gjort mange opgaver i sidste et par år

Tina D

Jeg er grundig, effektiv og stabil. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig ligeså godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Daniel Jessen

Hej mit navn er Daniel, jeg er udlært tømrersvend, med 6 års tømrer erfaring. Derudover har jeg kompetancer for mange andre håndværkerfag. Jeg søger arbejde for mig selv og min makker, som er gulvsliber, og derudover har 10 års erfaring inden for håndværkerebranchen. Tager alt arbejde lige for stort til småt. Kontakt mig gerne på: Mail: danieljessen15@gmail.com Telefon: 22 24 83 68

Anne Katrine Jensen

jeg er Spejder og det har jeg været i 3 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 17 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Raimundo Rocha

Jeg er mest til handyman opgaver.

Kenn Lynge

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen

En rigtigt grundig pige

Nemanja Stankovic

Jeg er en ung fyr på 20 år, bor i Hillerød med bil og trailer, så jeg kan komme lidt rundt omkring og lave arbejd til jer. Jeg er murer - Skalmuring, fliser, gasbeton, fuge, støbe osv osv . Udover at jeg er murer, laver jeg rigtig meget forskelligt arbejd ved siden af. Kig evt under 'erfaringer

Heidi Jensen

Jeg er 49 år gammel - og har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en erfaren hjælpende hånd med godt overblik .. som arbejder hurtigt, effektivt og selvstændigt .. og klarer det hele med et smil. :-)

Charlotte Skjoldgaard

Ingen profilbeskrivelse...

Idrees Hussain

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Dino Harkjær Harkjær

Jeg har arbejdet som handymand i flere år, og sat flere huse i stand. Har lavet alt fra filsning, til at sætte gips op, og maler projekter. Derudover er jeg faktisk udlært tjener i tidernes morgen.

Camilla Hamalainen

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet

Kfrengoring kfrengøing

vi er meget profesionelle, og har erfaring med rengøring i over 10 år. vi forlader ikke kunden før alt er i orden. Og så er vores priser meget konkurrencedygtige.

Søren Nielsen

Havearbejde, klippe hæk, fjerne krat, træer og til planting og lugning og almen havepasning vande og gøde alt fra frø til træ. Lægge fliser og rette dem op. Samling af møbler og opsætning af reoler, lægge gulvtæpper, bore huller, sætte lamper op mm. Nedrivning af vægge mm, lægning af havefliser. Luftning af hunde og pasning af kæledyr Fotografering til events og fester mm

Erica Eckardt

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander hegelund

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 15 år gamle og går i 8. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 2-3 år.

Christian Christiansen

Jeg er teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Janne Tversted

Køkkenerfaring og let montagearbejde. Har selv børn og tidligere babysittet. Har haft have, men bor nu i lejlighed.

Daniel Zacchi

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Nok den sødeste Schioldan

Jeg er en mand på 50 år, som kan lidt af hvert inden for renovering fra start til slut og jeg kan trække på andre kræfter også, dvs jeg er en form for underentreprenør. Er kendt for min kræsne finish og udfører det til tiden og er kendt for det. Man er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Kathrine Jensen

I alt inden for træer tilbydes topkapning, beskæring mv., hvis du f.eks har træer som; - lukker af og skaber for meget skygge i områder. - vokser ind i elledninger, elmaster eller ind over veje. - ikke kan fældes fra jorden af hensyn til sikkerhed eller plads kan fældes fra toppen i mindre stykker. - har fået en skade, men kan måske reddes ved korrekt beskæring. Vi arbejder med specialudstyr, og er uddannet skov og naturtekniker med topkapning som speciale. FSC og PEFC godkendt.

Marcel muresan

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas Krabbenhöft

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Frederikke Siemoneit Kristensen

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Andersen

Uddannet elektriker

Ion Tudose

I finished my eduction in Italy like a quantity surveyor, practicing for some years in the business family.

Phillip Olsen

Lidt af hvert, primært mindre opgaver

Frank Krak

Frank her Er 44 år bor på Frederiksberg og har mit lille ensmands firma hvor jeg laver alt fra have arbejde til rengøring og små håndværker opgaver

Steen Pedersen

Håndværkerhjælp/ handyman .Festarrangør Hjælp til forskellige små og større håndværksopgaver vedr. reparation, spartling og malerarbejde. Materialekøb til proff. indkøbspriser direkte fra leverandør Hjælp til privat-/ firma-fester. Indkøb, madlavning, opdækning, servering m.m.

Rebecca Veljanoska

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.