Finn

uddanet Elektriker og Tjener
mere end 15 års
fra 9-16 i de perioder jeg har fri fra mit nomale job, ofte 2-3 uger om mårenden

Christina

Ingen profilbeskrivelse...

Arvadschmidt

Ingen profilbeskrivelse...

Lena

Jeg har valgt kategorien fest men jeg kan også lave meget andet. Såsom f.eks. at sy gardiner til en billig pris og samle ikea møbler. Jeg har forestået tilbygningen af et hus hvor den eneste hjælp vi havde var vores familiemedlemers rådgivning. VVS-delen fik vi lavet af den lokale håndværker.
Er teknisk højtuddannet, kan lave el, trægulve, lister, male, vindueskasser, tapetsere, opsætte skillevægge, tegne dit hus, få godkendt bygningsændringer hos kommunen, er også god til en computer - så få en time evt. i hvordan du gør ting på nettet.
Jeg kan arbejde om dagen.

Amalie

Jeg er en 25årig kandidat studerende, der har brug for lidt ekstra penge i hverdagen. Jeg tilbyder grundig rengøring til familier og hustande der mangler lidt ekstra hjælp. Jeg er fleksibel med dage og tidspunkt.
Jeg gjorde rent fast hos en familie gennem hele min gymnasietid.
Jeg er fleksibel både morgen og aften

Dorte

Jeg hedder Dorte pg bor i Taastrup sammen med min lille familie til daglig er jeg pædagog i en vuggestue. Til din fedt tager jeg gerne opvasken og rydder bordene laver og serverer kaffen. Efter som jeg har erfaring med kokke faget laver jeg også det meste mad samt jeg gerne hjælper med at dække borde. Jeg hjælper også gerne med at angerer festen helt fra bunden.
Jeg har serveret til mange fester fad servering men også klargjort buffe. Jeg har grundforløbet som kok/tjener samt arbejder på hotel i køkkenet derfor tilbyder jeg også at lave det meste mad.
Jeg fortrækker at arbejde i weekenden samt fredag om aftenen. Men skulle du have brug for hjælp om aftenen i hverdagene kan vi sagtens finde ud af det.

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Mylifeandme26

Ingen profilbeskrivelse...

Cynthia Thomsen

Jeg er en frisk pige på 25 år, der bor i Mou. Jeg er studerende på AAU i centrum, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Jeg er en erfaret rengøringshjælper og jeg kan give en hånd med næsten alt slags rengøringsarbejde, oprydning/servering og tøj strygning. Jeg har et kørekort og en bil.
Har arbejdede som au pair og som rentgøringshjælper i Stark bygnings firma før jeg begyndte min studie. Deruover har jeg arbejdede meget med private rentgøring.
Jeg kan arbejde hverdage efter kl. 16.00 - og i weekender. Kontakt mig gerne for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd.

Sofia Frandsen Warden

Jeg er klassisk sang sturende på musikkonservatoriet i Odense
mgk bachelor
alle

Rikke Daugaard

Er en kvinde på 27 år, som bor i Odense M. I december blev jeg færdig som pædagogisk assistent, og skal starte på pædagogseminariet til februar. Elsker at have med børn at gøre, og se hvad barnet/børnene kan og hvem de er. Går altid ind i nye opgaver med gåpåmod og et smil
Lige nu er jeg vikar på nørrebjegskolen Været i praktik i vuggestuen elisehaven i 7 måneder Været i praktik på nørrebjegskolen i 6 måneder Udlandspraktik i Spanien i 1 månede Afdelingsleder i Nielsens i rosengårdcenteret Arbejdet på McDonald’s i 5 år
Er bedst om aftenen eller weekenden

Bryan

Jeg er en frisk ung mand på 24 år som søger fritidsarbejde som Bartender, vagt eller dørmand. Jeg er flyttet til Danmark fra Namibia, og bor nu med min kæreste i Slagelse. I Namibia arbejdede jeg som manager på en natklub, hvor jeg både fungerede som dørmand, bartender, chef og håndterede den administrative rolle. Jeg taler udelukkende flydende engelsk.
Manager Dørmand Vagt Bartender Andet security arbejde.
ingen præferencer. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe! Mvh Bryan Maite

Mikkel

Jeg er en frisk 18 årig dreng som til hverdag arbejder som nedriver, da jeg lige er flytte for mig selv ville det være dejligt med lidt eksra lommepenge. Tilbyder alt slags håndværker arbejde i have og indendørs, såsom græsslåning, samle skab, hænge lampe op m.m. Er altid frisk på nyeudfordringer.
Har prøvet en masse som tømre og som gartner og lidt murer og flytte mand, men som sagt der er en løsning på alt og den løsning skal jeg finde og stå inde for de folk jeg nu skulle komme til at bruge i gældende opgave. Kørekort haves ikke endnu.
Jeg fortrækker fra mellem kl. 16-22 hvis det er nødvendigt og ellers alle weekender. Jeg ikke så pivet med lange dage.

Anh

Jeg laver fantastisk god og autentisk vietnamesisk mad - både på lokation og udbringning.
Jeg har mange års erfaring i at lave autentisk vietnamesisk mad - og lavet til flere større arrangementer f.eks. 10 års fødselsdag (15 børn og voksne) og konfirmation (42 gæster).
Jeg kan alle dage - efter aftale.

Jonas

Jeg hjælper dig med festen, uanset størrelse og uanset anledningen - Bryllup, fødselsdag, jubilæum osv., lad os mødes og høre hvad i ønsker, og så arrangerer jeg lokation, maden, overnatning, transport, musik, udsmykning, tidsplan for hele arrangementet og alt andet du har brug for til din fest. Jeg kan også være tilstede under arrangementet og hjælpe jer personligt igennem hele festen.
Jeg har arrangeret alt fra store brylluper til små hyggelige receptioner. Jeg er uddannet Tjener med erfaring fra flere restaurantioner i Danmark. Og jeg har en stor passion for at arrangere fester.
kontakt mig 24/7 din fest er vigtigere en søvn.

Malou

Jeg er en pige på 21 år. Jeg bor i Haderslev i en lejlighed med min kæreste. Til hverdag går jeg på sygeplejerskeuddannelsen i aabenraa men kunne godt tænke mig i fritiden at komme ud og servere til fester eller arrangementer. Har selv bil så har mulighed for at kører hen til det aftalte sted.
Jeg har før haft fritidsjob som tjener i en restaurant/café. Som person er jeg er en meget glad pige og er ikke bange for at tage fat, hvis der bliver travlt.
Jeg kan tilbyde at arbejde de fleste weekender. Skriv eller ring gerne til mig for mere informationer. Glæder mig til at hører fra dig. Malou Schøtt

Pernille

Jeg tilbyder min hjælp med servering, madlavning og oprydning ved forskellige arrangementer, fra private fester til firma frokoster og des lige. Jeg har et stort service gen og altid i besiddelse af smil og glæde.
Efter at have været bosat i Sydney, Australien i 5 år, hvor min eks. var kok og havde stort firma der leverede brød og mad til både restauranter og private i hele Sydney, har jeg en bred erfaring indenfor området.
Jeg er pt fleksibel!

Emil

Jeg er frisk mand som er arbejdsom, serviceminded og udadvendt med en bred vifte arbejdserfaring lige fra servicering af gæster til madlavning. Jeg er fleksibel i forhold til timer, og er altid klar til at give en hånd med!
Jeg arbejder til dagligt som køkkenassistent i Timm Vladimirs Køkken i Valby, og har derudover arbejdet i bl.a. Telia Parken, Emmerys og til diverse private arrangementer (såsom konfirmationer)
Jeg er fleksibel i forhold til arbejdstimer

Christian

Jeg studere på DTU og kan lide praktisk arbejde. Har lavet en masse forskellige jobs rundt omkring. Alt fra at slibe store betongulve på Novo Nordisk, til planlægning og afvikling af gymnasiefester, receptioner, bryllupper osv. Jeg er energisk og målrettet i mit arbejde
Pedelmedhjælper Lærerassistent Event teknikker
Weekender

David

Jeg hedder David, og er 19 år. Jeg udlejer et stort diskoteks- festanlæg til de største fester! Og med stort lysshow med strobo, vifter, røg og alt det fede! Kan både udleje som afhentning, eller levere, opsætte, nedtage samt selv være der og styre musikken for jer. Eller blot instruere i hvor det virker når det er sat op, efter eget ønske.
Har haft en del jobs til privatfester, i et crossfitcenter til åbent hus, på institution for udviklingshæmmede børn osv. Hvor jeg de fleste gange selv har været der til at sætte al det ønskede og stemningsbestemte musik på.
Alle dage og tidspunkter er en mulighed. Kontakt mig og meddel dato og tidspunkt, så kan jeg se om jeg er ledig.

Simone

Jeg hedder Simone og jeg er 22 år, jeg studere til kontorassistent i indre København. Jeg er en glad og positiv pige. Med hjertet på det rette sted.
Jeg har alt i alt 6 års erfaring inde for servicebranchen, hvor jeg bla. har arbejdet i supermarked, som tjener og bartender.
Da jeg går i skole skal mine arbejdstimer ligge efter skole og ikke til så sent, da jeg møder kl. 8:10 hver dag, nogle få weekend vagter kan der godt være plads til, men helst hverdage.

Monica

Oprydning, servering, kaffebrygning, opvarmning af mad osv. Har godt overblik, og er god til at tænke selv, samt kan finde ud af ordne tingene når det skal gøres. Laver lækre mojitos;)
Servering til Hi Fitness sommerfest Til konfirmationer og fødselsdage
Weekender

Marie-Louise

Ingen profilbeskrivelse...

Elizabeth

Elizabeth - 23 - Hvidovre. Til dagligt arbejder jeg i en hjemmepleje som social og sundhedshjælper. Jeg har fundet lidt tid i min hverdag, hvor jeg gerne vil hjælpe nogle hvis tid og/eller overskud ikke er der. Jeg er udadvendt, pligtopfyldende og målrettet og så kan jeg lidt af hvert. Rengøring, pasning af børn eller dyr. Alm husholdning. Eller servering til arrangementer.
Jeg har fire søskende i aldersgruppen 18år til 6 måneder og har derfor en del erfaring med børn. Og i forbindelse med mit arbejde, så er jeg vant til at svinge en støvsuger, en gulvklud eller en støvkost.
Da jeg arbejder 37 timer om ugen, og hver trejde weekend, så kan jeg først hjælpe fra kl 16 og dog tidligere i de andre weekender.

Louise Emilie

Hej, jeg hedder Louise Emilie og er 18 år. Til dagligt går jeg i 3.g på STX i Støvring. Jeg er en frisk og smilende pige, som elsker at være sammen med andre mennesker!
Jeg har ikke andre erfaringer indenfor festarrangementer end dem jeg/min familie selv har holdt. Jeg har dog arbejdet i butik fra jeg var 15-18 år. Derfor ved jeg at man ikke kommer sovende til pengene. Jeg har et godt overblik og er både god selvstændig og i samarbejde.
Jeg har ingen fortrukkende arbejdstider, og bliver gerne til en fest er slut, hvis dette kræves ;)

Sandra

Jeg er 17 år og har en veninde - Sofie - på 18 år. Vi har begge serveret og ryddet op til flere arrangementer, og har kun fået ros. Derfor søger vi lignende arbejde, til ca. 100 kr. i timen. Vi går begge i gymnasium i 2. g
Vi har begge serveret til 4 arrangementer så som store fødselsdage, konfirmation og barnedåb.
Da vi går i gymnasium, vil vi foretrække weekender.

Nikoline1980

Ingen profilbeskrivelse...

Betina

Jeg er en kvinde på 23 år. Arbejder i hjemmeplejen, skal starte på sygeplejerske til Februar. Jeg tilbyder hjælp til anretning af mad, opfyldning, opvask, oprydning m.m til private fester. Jeg har ikke været afsted i et års tid, men har tidligere hjulpet en del til bl.a. konfirmationer og runde fødselsdage og savner det lidt, så vil gerne afsted igen.
3-4 konfirmationer. 3-4 fødselsdage. Et enkelt bryllub.
helst weekender, men vil ikke bevidst afvise en hverdag.

Louise charlotte

Er en frisk kvinde på 31, uddannet tjener, har arbejdet som bartender, event koordinater, køkken assistent, babysitter, handicap hjælper, rengøring og 5 år i militæret. Er lærenem og har intet imod at tage fat
Har erfaring med ovenstående ☝
Er meget fleksibelt, så hva der passer dig/jer

Mie

Jeg er 44 år med fast arbejde og 2 børn. Jeg syntes det er sjovt og hyggeligt at hjælpe til fester mm.
Har serveret til mange konfirmationer og barnedåb. Lavet maden til mange af dem
Når det passer