Kvindelig personlig træning

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Boksetrænere til alle dine behov

Boksetræning

Boksetræning

Boksning for børn

Boksetræning i gruppe

Online boksetræning

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste boksetrænere

Opgaveejer for løst opgaver online

Matin B.

Højbjerg

5.0
(136)

Seneste Anmeldelse

"Super rar og dygtig fyr har øje for detaljerne"

Opgaveejer for løst opgaver online

Simon A.

Aalborg SØ

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

""He has good communication skills with kids""

Opgaveejer for løst opgaver online

Karl W.

Hellerup

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

""Karl er meget behagelig og god til børn""

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

"Karl er meget behagelig og god til børn"

Bordtennistræner til 9-årig dreng 1 gang ugentligt - Hej Karl W. skriv lige igen på dette opslag

205,-

Gennemsnitslig anmeldelser af boksetrænere

Baseret på 7 Anmeldelser

4.86
6
1
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Lær at svømme

500 kr

Roskilde

Jeg kan hverken træde vande eller svømme. Men ønsker at lærer dette. Jeg har haft vandskræk men det er slet ikke så slemt mere.

Looking German language teacher at very basic level

1,500 kr

Søborg

I am looking some one who can help me to learn German language at very basic level. Offcourse I will pay for that. If you are German native, you can help me or either you know German.

Python tutor

300 kr

København N

Hej, jeg er studerende på DTU og jeg har brug for en tutor som kan hjælpe mig med at lære programmering med Python. Jeg har en nogenlunde forståelse for selve sproget (terminologien), men mangler forståelse og metoder til at løse konkrete opgaver. Meget gerne en erfaren person som er god til at lære fra sig, og som har mulighed for at mødes 1-2 om måneden :))

Lektiehjælp - matematik A niveau, gymnasiet

600 kr

Virum

Lektiehjælp, gymnasiepensum, matematik niveau A. Oplyst budget er pr. måned 1,5 timer pr uge. Oplys gerne din timeløn ved henvendelse

Tømrer undervisning

Charlottenlund

Jeg er ved at forberede svendeprøve og vil gerne blive bedre til traditionel opsnøring (særligt grat) Du kan være nyudlært tømrer og selv have været igennem forløbet eller en erfaren det kan finde ud af opsnøring. Der kan også opstå oplæring i forbindelse med tegneprogram på computer. Oplæring skal finde sted løbende.

Musik hjælp (undervisning) på bas el/bas

400 kr

Taastrup

Musik undervisning i el bas, så jeg, eventuelt kan kom videre på egen hånd.

Musik timer i bas/el bas

400 kr

Taastrup

Undervisning i bas/el bas, så jeg, eventuelt, kan kom videre på egen hånd, så vidt muligt

Lære 3 drenge på 7, 10 og 13 at svømme

1,000 kr

Aalborg

Det handler om at lære 3 drenge at svømme. De elsker at lege i vandet men mangler at lære om de rigtige bevægelser. I Aalborg eller omegn.

Tømrer privatundervisning

1,500 kr

Charlottenlund

Jeg er i gang med at forberede mig til svendeprøve og vil gerne klæde mig selv bedre på til traditionel opsnøring (kel, grat) Du kan være nyudlært tømrer der lige selv har været igennem forløbet eller en erfaren en der er god til opsnøring. Oplæring skal finde sted i dag og der kan blive behov for mere oplæring/undervisning.

Har du brug for matematikhjælp?

250 kr

Vanløse

Jeg kan hjælpe dig med lektiehjælp i matematik både for folkeskolen og på gymnasiet. Fleksibel tid, men passer bedst tirsdage og fredage.

Matematikhjælp til barn i 5. klasse

1,000 kr

Brøndby

Vi har en pige i 5. klasse som ønsker matematikhjælp. Vi kan sammen sætte rammerne for opgaven, men vi påtænker noget á la 2 timer 2 gange om ugen. Det kan muligvis arrangeres at flere børn kommer med på holdet eller at vi kan lave en generel lektieklub med flere fag. Vi er som sagt åbne for hvad underviser har lyst og faglige kundskaber til samt mulighed for rent tidsmæssigt. Pris er vi også fleksible med og det hele afhænger naturligvis af opgavens størrelse.

Lektiehjælp

250 kr

Online

Jeg tilbyder lektiehjælp. Jeg er stærkest i de humanistiske og samfundsvidenskabelige fag. Det kan både gøres online, hos jer eller hos mig. 150kr i timen.

Hjælp til at oplæring af svømning til en 4 årlig dreng

270 kr

Odense V

Hej, Jeg søger en som kan lærer min 4 årlig søn, at svøm. Det må gerne være hurtigt muligt. Vi kan aftale prisen når vi mødes.

Kinesisk undervisning

1,000 kr

Aalborg

Jeg søger kinesisk undervisning fra HSK1 -> HSK2

Avancerede pole dance-lektioner

Ebeltoft

Jeg har en opgave på en filmskole hvor jeg skal filme en 2 minutters opgave på 16mm gammel film. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at filme en poledancer hvis nogen kunne være interreseret!

En danse undervisning

500 kr

Videbæk

Bil gerne overraske min kone med en times dans. Vi kan ikke danse, men det kunne være sjovt at prøve

Salsa undervisning, Herning eller Vejle

250 kr

Bording

Hej, jeg er en hel begynder til Salsa. Jeg vil gerne lære det så jeg kan forstætte på et aften hold til letøvede. Derfor har jeg brug for undervisning helst I Bording hos mig (weekender, eller hverdage efter klokken 20:00) Eller hvis der er et sted i Vejle/Herning hvor dette kan lade sig gøre. Det vil være nice hvis undervisning kunne blive en gang om ugen. Jeg er en kvinde på 26 år, har aldrig danset andet end et par danse i gymnasiet.

SSO i biologi

250 kr

Online

hej.jeg søger en uddannet biologilære som kan op til min sso kigge min opgave helt igennem og vurdere om der er behov for rettelser eller andre tips til hvordan jeg skriver den Aller bedste opgave

Hjælp til at oplæring af svømning til en 4 årlig dreng

270 kr

Odense V

Hej, Jeg søger en som kan lærer min 4 årlig søn, at svøm. Det må gerne være hurtigt muligt. Vi kan aftale prisen når vi mødes.

Hvad tilbyder boksetrænere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Mens de fleste bokseinstruktører, såsom Handyhands, har alt det nødvendige udstyr til at træne dig, kan det være nødvendigt for dig at forberede dine egne boksebukser, sko og handsker. Nogle Handyhands kan købe eller låne udstyret til dig efter anmodning. Hvis du har booket en privat bokseinstruktør og planlægger at have lektionerne hjemme, kan det være en god idé at forberede et rum, hvor du kan tage dine bokselektioner uforstyrret.

  • Fuldførelsen af din bokselektion kan tage alt fra et par uger til flere måneder, afhængigt af dine mål og hvor udfordrende det er for dig at nå dem. Hvis du stadig skal opnå en god fysisk form, kan det tage uger, afhængigt af din nuværende krops tilstand. Det anbefales at spørge din bokseinstruktør efter et par sessioner for at få en idé om, hvor meget mere tid du har brug for at fuldføre lektionerne.

  • Når du søger efter en god boksetræner, er der flere kvaliteter, du bør være opmærksom på. Først og fremmest er erfaring afgørende. En ideel træner bør have års erfaring med at transformere mennesker med forskellige fysiske egenskaber til formidable boksere. Derudover er det vigtigt, at træneren er en god kommunikator, organiseret, analytisk, optimistisk, fremragende til at motivere mennesker og har en god karakter. Hvis du er seriøs med at forfølge en karriere inden for boksning, bør du forsøge at finde en træner, der minder om Mickey Goldmill fra Rocky, men uden bandeord.

  • Det kan virke afhængigt af, hvor længe du fastholder din rutine, om du opnår en fit krop. Det er vigtigt at bemærke, at motion alene ikke er tilstrækkeligt for at opnå og opretholde en fit krop. Fitnessprofessionelle anbefaler, at der er tre søjler til at opnå og opretholde en fit krop: hvile, kost og motion. Det er vigtigt at få mindst 8 timers kvalitetssøvn hver nat og spise sunde måltider derhjemme. Hvis du kombinerer dette med konsekvent boksetræning, kan du nå dit fitnessmål på 3 til 4 måneder.

  • Uanset om du ønsker at give dine børn mulighed for at udleve deres energi, træne deres fitness eller selvforsvar, eller forbedre din egen bokseteknik, kan disse undervisninger være en god investering. Dine børn vil kunne forbedre deres motoriske færdigheder og lære om sundhed og fitness. Ved at træne regelmæssigt vil du kunne opbygge din selvtillid og samtidig opnå fordele som øget styrke, muskelmasse og en reduceret risiko for hjertesygdomme, som beskrevet i denne artikel fra Harvard Health Publishing.

  • Boksning er en yderst gavnlig træningsform, selvom du ikke er en professionel bokser. Det kan være en effektiv måde at forsvare sig selv på, da du ikke kun lærer at forsvare dig selv, men også at minimere skader. Mange mennesker uden boksetræning ved ikke, hvordan man blokerer eller undgår slag, og de ved heller ikke, hvordan man slår på den rigtige måde, hvilket kan føre til skader på fingre, håndled eller hænder. Derfor kan boksning være en yderst nyttig træningsform, da det lærer dig teknikker til at forsvare dig selv og minimere skader.

Hvorfor hyre en boksetræner med Handyhand?

Handyhand gør det nemt at finde den rette kvindelige personlige træner til dig. Vi ved, at det kan være svært at finde en pålidelig træner, især når du har en stram tidsplan og budget. Det kan være besværligt at skulle tage i fitnesscenteret, og de trænere, du finder, er måske ikke inden for dit område. Derudover vil du gerne have kvindelige fitness-trænere, som klienter anbefaler og har de samme mål som dig.


Med Handyhand kan du finde nærliggende kvindelige personlige trænere, der kan tilpasse deres tilbud til din økonomi. Dem, der kan komme til din placering, så du kan træne bekvemt. Og du kan læse deres kundeanmeldelser, før du booker dem, så du er sikker på at finde nogen, der passer godt til dig.


Først skal du trykke på knappen "Opret en opgave" og udfylde opgaveindlægget med din placering, budget og andre detaljer. Vælg "Få tilbud" og vent på tilbud, der strømmer ind på din skærm. Herfra kan du sammenligne tilbud og kundevurderinger. Vælg bare den træner, du bedst kan lide, og så er du klar til at komme i gang!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!