Giv det højst et halvt minut på brødristeren eller i mikroovnen, så bliver det hårdt og sprødt igen.

Et knækbrød er et lækkert og sundt alternativ til almindeligt brød. Det er let at lave, og det kan bages i mange forskellige former og størrelser. Knækbrød er ofte sprødt, men det behøver ikke være sådan. Man kan nemlig også lave blødt knækbrød, som har en mere kompakt struktur end det normale knækbrød. For at få et blødt knækbrød skal man bruge lidt mere vand end normalt, når dejen rulles ud. Dette giver en mere fugtig dej, som efterfølgende vil give et blidere resultat. Når du har rullet dejen ud skal den bages på en bageplade med bagepapir i ca 10-15 minutter ved 200 grader celsius - afhængig af tykkelsen på dejen. Et godt tip er at holde øje med farven på bradepanden undervejs - når den begynder at få en gylden farve er det tid til at tage bradepanden ud af ovnen!


Med disse tips kan du nemt lave lækkert og sundt knækbrød, som du kan nyde enten sprødt eller blødt. Så giv det et forsøg og nyd det!