Bikram yoga

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Basketball Trænere til alle dine behov

Basketball træning

Basketball for børn

Basketball grundlæggende

Træning i basketballfærdigheder

Basketball for professionelle

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste basketball trænere

Opgaveejer for løst opgaver online

Matin B.

Højbjerg

5.0
(136)

Seneste Anmeldelse

"Super rar og dygtig fyr har øje for detaljerne"

Opgaveejer for løst opgaver online

Simon A.

Aalborg SØ

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

""He has good communication skills with kids""

Opgaveejer for løst opgaver online

Karl W.

Hellerup

5.0
(1)

Seneste Anmeldelse

""Karl er meget behagelig og god til børn""

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

"Karl er meget behagelig og god til børn"

Bordtennistræner til 9-årig dreng 1 gang ugentligt - Hej Karl W. skriv lige igen på dette opslag

205,-

Gennemsnitslig anmeldelser af basketball trænere

Baseret på 7 Anmeldelser

4.86
6
1
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Lær at svømme

500 kr

Roskilde

Jeg kan hverken træde vande eller svømme. Men ønsker at lærer dette. Jeg har haft vandskræk men det er slet ikke så slemt mere.

Looking German language teacher at very basic level

1,500 kr

Søborg

I am looking some one who can help me to learn German language at very basic level. Offcourse I will pay for that. If you are German native, you can help me or either you know German.

Python tutor

300 kr

København N

Hej, jeg er studerende på DTU og jeg har brug for en tutor som kan hjælpe mig med at lære programmering med Python. Jeg har en nogenlunde forståelse for selve sproget (terminologien), men mangler forståelse og metoder til at løse konkrete opgaver. Meget gerne en erfaren person som er god til at lære fra sig, og som har mulighed for at mødes 1-2 om måneden :))

Lektiehjælp - matematik A niveau, gymnasiet

600 kr

Virum

Lektiehjælp, gymnasiepensum, matematik niveau A. Oplyst budget er pr. måned 1,5 timer pr uge. Oplys gerne din timeløn ved henvendelse

Tømrer undervisning

Charlottenlund

Jeg er ved at forberede svendeprøve og vil gerne blive bedre til traditionel opsnøring (særligt grat) Du kan være nyudlært tømrer og selv have været igennem forløbet eller en erfaren det kan finde ud af opsnøring. Der kan også opstå oplæring i forbindelse med tegneprogram på computer. Oplæring skal finde sted løbende.

Musik hjælp (undervisning) på bas el/bas

400 kr

Taastrup

Musik undervisning i el bas, så jeg, eventuelt kan kom videre på egen hånd.

Musik timer i bas/el bas

400 kr

Taastrup

Undervisning i bas/el bas, så jeg, eventuelt, kan kom videre på egen hånd, så vidt muligt

Lære 3 drenge på 7, 10 og 13 at svømme

1,000 kr

Aalborg

Det handler om at lære 3 drenge at svømme. De elsker at lege i vandet men mangler at lære om de rigtige bevægelser. I Aalborg eller omegn.

Tømrer privatundervisning

1,500 kr

Charlottenlund

Jeg er i gang med at forberede mig til svendeprøve og vil gerne klæde mig selv bedre på til traditionel opsnøring (kel, grat) Du kan være nyudlært tømrer der lige selv har været igennem forløbet eller en erfaren en der er god til opsnøring. Oplæring skal finde sted i dag og der kan blive behov for mere oplæring/undervisning.

Har du brug for matematikhjælp?

250 kr

Vanløse

Jeg kan hjælpe dig med lektiehjælp i matematik både for folkeskolen og på gymnasiet. Fleksibel tid, men passer bedst tirsdage og fredage.

Matematikhjælp til barn i 5. klasse

1,000 kr

Brøndby

Vi har en pige i 5. klasse som ønsker matematikhjælp. Vi kan sammen sætte rammerne for opgaven, men vi påtænker noget á la 2 timer 2 gange om ugen. Det kan muligvis arrangeres at flere børn kommer med på holdet eller at vi kan lave en generel lektieklub med flere fag. Vi er som sagt åbne for hvad underviser har lyst og faglige kundskaber til samt mulighed for rent tidsmæssigt. Pris er vi også fleksible med og det hele afhænger naturligvis af opgavens størrelse.

Lektiehjælp

250 kr

Online

Jeg tilbyder lektiehjælp. Jeg er stærkest i de humanistiske og samfundsvidenskabelige fag. Det kan både gøres online, hos jer eller hos mig. 150kr i timen.

Hjælp til at oplæring af svømning til en 4 årlig dreng

270 kr

Odense V

Hej, Jeg søger en som kan lærer min 4 årlig søn, at svøm. Det må gerne være hurtigt muligt. Vi kan aftale prisen når vi mødes.

Kinesisk undervisning

1,000 kr

Aalborg

Jeg søger kinesisk undervisning fra HSK1 -> HSK2

Avancerede pole dance-lektioner

Ebeltoft

Jeg har en opgave på en filmskole hvor jeg skal filme en 2 minutters opgave på 16mm gammel film. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at filme en poledancer hvis nogen kunne være interreseret!

En danse undervisning

500 kr

Videbæk

Bil gerne overraske min kone med en times dans. Vi kan ikke danse, men det kunne være sjovt at prøve

Salsa undervisning, Herning eller Vejle

250 kr

Bording

Hej, jeg er en hel begynder til Salsa. Jeg vil gerne lære det så jeg kan forstætte på et aften hold til letøvede. Derfor har jeg brug for undervisning helst I Bording hos mig (weekender, eller hverdage efter klokken 20:00) Eller hvis der er et sted i Vejle/Herning hvor dette kan lade sig gøre. Det vil være nice hvis undervisning kunne blive en gang om ugen. Jeg er en kvinde på 26 år, har aldrig danset andet end et par danse i gymnasiet.

SSO i biologi

250 kr

Online

hej.jeg søger en uddannet biologilære som kan op til min sso kigge min opgave helt igennem og vurdere om der er behov for rettelser eller andre tips til hvordan jeg skriver den Aller bedste opgave

Hjælp til at oplæring af svømning til en 4 årlig dreng

270 kr

Odense V

Hej, Jeg søger en som kan lærer min 4 årlig søn, at svøm. Det må gerne være hurtigt muligt. Vi kan aftale prisen når vi mødes.

Hvad tilbyder basketball trænere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • De grundlæggende teknikker, der trænes i basketball, inkluderer dribling, skudteknik, pasninger, forsvarsteknikker, rebounding og bevægelse uden bold. Spillerne fokuserer også på at forbedre deres kondition, styrke og hurtighed for at opnå succes på banen.

  • Nogle øvelser, der kan forbedre dribling og boldkontrol, inkluderer kegleløb, hvor man dribler rundt om kegler, slalomøvelser, hvor man dribler gennem kegler i zigzag-mønster, og 1-mod-1-øvelser, hvor man øver dribling mod en modstander. Desuden kan man også træne boldkontrol ved at jonglere bolden og udføre forskellige tekniske øvelser som finter og vendinger.

  • For at styrke din skudteknik og præcision kan du øve dig regelmæssigt ved at skyde på mål. Fokuser på din kropsposition, greb om bolden og følg igennem med din arm. Træn også din styrke og udholdenhed gennem øvelser som vægtløftning og konditionstræning. Analyser dine skud for at identificere eventuelle fejl og juster derefter din teknik. Endelig kan du også søge råd og vejledning fra erfarne spillere eller trænere for at forbedre din skudteknik.

  • Nogle træningsmetoder, der kan forbedre springkraft og eksplosivitet, inkluderer plyometrisk træning, vægtløftning med fokus på eksplosive bevægelser som squat jumps og power cleans, samt sprint- og hoppeøvelser. Det er også vigtigt at inkludere styrketræning for at opbygge muskelstyrke og -udholdenhed. Konsistens og korrekt teknik er nøglen til at opnå de bedste resultater.

  • For at forbedre sit forsvarsspil og taktiske forståelse kan man starte med at studere og analysere forskellige forsvarstaktikker og strategier. Dette kan gøres ved at se kampe, læse bøger eller deltage i træningsøvelser. Det er også vigtigt at træne grundlæggende færdigheder som positionering, kommunikation og timing. Ved at spille mod stærkere modstandere og modtage feedback kan man også lære af egne fejl og forbedre sit forsvarsspil og taktiske forståelse.

  • Prisen for at deltage i basketballtræning varierer afhængigt af træningsstedet og træneren. Der kan være forskellige prispakker tilgængelige, såsom månedlige eller sæsonbaserede abonnementer. Det anbefales at kontakte det specifikke træningssted for at få oplysninger om priser og tilgængelige prispakker.

Hvorfor hyre en basketball træner med Handyhand?

At finde en dygtig basketball træningsklasse eller et program i nærheden kan være en udfordring. Men fortvivl ikke - Handyhand kan finde nogle af de bedste basketballtrænere Handyhands! Du kan opdage Handyhands, der er praktiserende trænere, professionelle trænere og måske endda en tidligere professionel basketballspiller - Handyhand kan skaffe dig trænere, der kan videregive deres ekspertviden til dig!


Du behøver ikke at vente på henvisninger, gennemgå dusinvis af hjemmesider eller online annoncer. Du behøver ikke at vente på en klasse eller træner bliver tilgængelig - bare brug den blå knap, og potentielle Handyhands kommer til dig. Sørg for at offentliggøre dit budget, tidsplan og træningsbehov. Interesserede Handyhands vil svare dig med et gratis tilbud.


Du behøver ikke at lade deres priser være den eneste grund til at booke - se vurderinger og anmeldelser og træf et informeret valg. Uanset om det er for at træne dig selv eller dine børn til at blive gode til basketball, kan Handyhand matche dig med den træner, der bedst passer til dine behov.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!