Opsætning og oprydning af event

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Event Opsættere til alle dine behov

Opsætning af event

Nedtagning af event

Udskiftning af event

Rådgivning om event

Alle oprydningeventopgaver

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste event opsættere

Opgaveejer for løst opgaver online

Christine J.

Brøndby

5.0
(28)

Seneste Anmeldelse

"Christine er vi meget glade for at have som hjælp i køkkenet."

Opgaveejer for løst opgaver online

Lise L.

Silkeborg

4.8
(9)

Seneste Anmeldelse

"Super fint og fleksibelt. Grundet dårligt vejr var der ingen overlevering eller andet, men Lise og kollega tog bare fat og vartede os alke godt op."

Opgaveejer for løst opgaver online

Sandra S.

Glostrup

4.9
(10)

Seneste Anmeldelse

"Sandra og Frederik er super profesionelle og agillt. Selvom vi ikke havde en procesplan for hele brylulluppet klar grundet vejret og andre forhold formåede de at få hele arrangementet til at køre superb."

Opgaveejer for løst opgaver online

Hanne V.

Tilst

4.9
(19)

Seneste Anmeldelse

"Meget hyggelig i kontakten. Desværre blev rengøringen ikke godkendt så fik betale yderligere 1400 kr til en anden rengøringsfirma efter fraflytning.."

Opgaveejer for løst opgaver online

Karina O.

Herlev

5.0
(13)

Seneste Anmeldelse

"I weekenden fejrede jeg min søn, og jeg var heldig at have Karina til at hjælpe med alt det praktiske på dagen. Fra starten kunne jeg mærke, at jeg var i professionelle hænder. Karina var nem at tale med, havde godt overblik og var fuldstændig selvkørende. Hun var den afgørende faktor, der gjorde, at jeg som vært kunne slappe af og nyde dagen. Alle gæsterne har rost Karina for hendes imødekommende væsen, hendes gode overblik og hendes servicemindede tilgang. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Karina. Bedste hilsner Nina"

Opgaveejer for løst opgaver online

Ken M.

Ishøj

5.0
(24)

Seneste Anmeldelse

"Super julemand"

Opgaveejer for løst opgaver online

Heidi H.

Køge

5.0
(4)

Seneste Anmeldelse

"Heidi var super at hbe med på vores store dag! Vi havde en god samtale optil, for at være sikker på at forventningerne til arrangementet var afstemt. Hun og hendes kolega var smilende og fra de trådte ind ad døren, var der ingen bekymringer. Vi slappede totalt af og kunne nyde dagen. Der var bare styr på det!"

Opgaveejer for løst opgaver online

Hannah G.

København N

5.0
(6)

Seneste Anmeldelse

"Hannah hjalp med udarbejdelse af et omfattende interaktivt pdf-spørgeskema. Hun var hurtig til at sætte sig ind i opgaven, effektiv i udarbejdelsen og god til at samarbejde og kommunikere. De bedste anbefalinger herfra."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

"Jeg har været yderst tilfreds med Sandras arbejde.\nMange gange tak for hjælpen.\nMorten"

Oprydning og servering under Kobberbryllupsfest.. samt oprydning og morgenen.

900,-

comment.user?.profileImg

Heidi sørgede for, at vi kunne nyde vores søns dåb til fulde. Kommunikationen var god, og Heidi var meget selvkørende. Stor anbefaling herfra 🙌🏼🤩

Hjælp til servicering, anretning og oprydning til barnedåbsfest

1,000,-

comment.user?.profileImg

Han kom og ryddede op efter en havefest for 100 mennesker og kørte skraldet væk. Hurtigt og effektivt må man sige👍🏼

Oprydning efter fest

1,500,-

comment.user?.profileImg

Joy was absolutely amazing, I will highly recommend her. She took care of everything by herself. Would for anytime always appreciate Joys work again 🥰

Oprydning og servering til fødselsdagsfest

900,-

comment.user?.profileImg

"De var en super god hjælp 👍 de klarede opgaven perfekt. De tog sig af det hele, så jeg kunne nyde festen"

Firmajulefrokost - Omhandler opstilling og oprydning af buffet samt løbende oprydning af service

3,400,-

comment.user?.profileImg

Amanda Luna er super. Venlig, dedikeret, sans for detaljen, åben, proaktiv og en god til selv at fylde opgaven ud. Hun blender godt ind i selskabet og løser opgaven til punkt pg prikke. Stor anbefaling herfra.

Tjener (Servering, afrydning og opvask til fest)

1,500,-

Gennemsnitslig anmeldelser af event opsættere

Baseret på 180 Anmeldelser

4.89
170
5
2
1
2

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Rengøring og oprydning efter stor fest

2,500 kr

København SV

Vi holder festival på vores kollegie for omkring 700 mennesker både fredag og lørdag udenfor. Derefter er der efterfest inde i vores bar og forhal hvor der nok deltager 300 mennesker per dag. Jeg ville høre hvad I tager for at skulle rydde op og rengøre baren og forhallen om søndagen. Det er lidt under 500 kvadratmeter. Rengøringen indebærer: - fejning - gulvvask - vask af overflader Vi burde selv have rengøringsmidler.

Rengøring af lokale efter ungdomsfest

2,000 kr

Rødovre

Vi holder en ungdomsfest for ca. 70 mennesker i et lokale, og det ville vi meget gerne have hovedrengjort efterfølgende. Vi har lokalet frem til søndag d. 23/4 kl. 12:00, og dermed håber vi, at det kunne blive rengjort til inden den tidsfrist. Det drejer sig om rengøringsopgaver som: grundig gulvvask, rengøring af toilletter, aftørring af drinks pletter på diverse steder.

Rengøring efter fest

København Ø

Rengøring af kontorlokale efter fest (jeg bliver færdiguddannet juhuu) lokalerne er placeret på Østerbro og jeg vil tro der er omkring 100 kvadratmeter. Vi skal selvfølgelig nok selv sørge for det værste men det kunne være super fedt ikke at skulle stå op med tømmermænd for at gøre rent. Vi bliver omkring 25-30 mennesker til festen. Da jeg har lånt lokalerne af en bekendt er det vigtigt for mig rengøringen er udført i tilstrækkelig grad så de ikke møder på job mandag til noget møg ) Jeg kommer selvfølgelig med nøgler på det aftalte tidspunkt og og låser af igen når du er færdig. Jeg håber på at høre fra dig :) send evt en sms på §§§§§§§§ Jeg vil gerne have udført rengøringen søndag d. 16 juni i løbet af dagen - vi kan aftale tidspunkt efter hvad der passer dig.

Fest rengørning (I gymnastiksal)

Ikast

Du skal gøre rent efter en fest med mange unge mennsker. Der skal fejes og vaskes både borde gulve trappe og støvsuget så skal der gøres 3 toiletter rent med et lille rum på 4 kvadratmeter. Festen bliver holdt i en gymnastiksal med en lille etage med tapper som også skal støvsuges og vaskes. Stedet er cirka 60 kvadratmeter. Oprydning af dåser på borde og hyller skal vi nok selv står for. :) Festen bliver holdt den 18 juni vi vil helst hvis du kunne komme dagen efter festen (26 maj) cirka omkring middagstid kl (12:30) Bemærk at dette er et engangs job.

Hjælp med rengøring efter sommerfest

500 kr

København V

Vores tegnestue skal holde sommerfest d. 16 juni. Vi vil i weekenden få hjælp med rengøring så det er lavet inden vi skal på arbejde d. 19 juni. Vi har rengøringshjælp hveranden uge så det skal primært gøres rent (normal rengøring) i halvdelen af lokalen hvor festen vil være (ca 50m2); udstillingsrum, køkken, gang/workshop og toilet. Vi vil også have hjælp med at tage ud alle flaskor efter fest. Det er ikke rengøringsmiddel til stede.

Rengøring og oprydning efter nytårsfest

København SV

Rengøring og oprydning af fællesarealer i større nybyg-lejlighed efter nytårsfest med ca. 30 deltagende. Dvs. oprydning af dåser flasker pynt eventuel spild af alkohol cigaretskodder på altan og minimal opvask af glas (vi forsøger at køre plastikkrus og opvask fra middag klarer vi selv). Rengøring som i vask af gulv og overflader og på badeværelset skal der nok også lige svinges en moppe af en art. Fællesarealerne udgør ca. 45 kvm i alt. Vi forestiller os at I som to personer kan klare det på 3 timer. Måske endda hurtigere. Siden det er nytårsdag behøver I ikke komme tidligt. Men passer andet tidspunkt jer bedre end det angivne kan vi lige snakke om det. Vi vil gerne snakke om pris/løn men først vil vi aflure interessen. 1. januar 2020 kl. 14:00-17:00.

Rengøring efter fest

500 kr

København K

Vi skal holde fest for 30 mennesker i vores lejlighed på 130kvm. Vi ønsker rengøring i form af støvsugning, gulvvask og vask af overflader.

Rengøring efter fest

800 kr

København Ø

Jeg vil gerne indhente et tilbud for rengøring efter en fest om morgenen d. 14. maj i tidsrummet ca. kl 6.00-10.00. Det drejer sig om to rum af ca. 40 m2 samt en større entre og to større toiletområder på ca. 15 m2 hver.

Rengøring efter opstarts fest

Børkop

Vi skal holde en opstarts fest for bygningskonstruktører og skal have lavet en slut rengøring med lidt gulv vask og oprydning. Vi holder det på Campus Horsens fra 15-00 så vi skal også have fundet et tidfspunkt der er passende. Vi bliver et sted mellem 150-300 mennekser. 16 sep. umiddelbart

Rengøring efter studenterfest

Værløse

Vi er en 3.g-klasse som bliver studenter til sommer og leder efter rengøringshjælp til at rengøre et af vores hjem den 27. Juni efter at vi har holdt fest den 26. Juni. Vi vil mest opholde os i stuen på terrassen og toilettet. Vi regner med at have de værste tømmermænd i hele vores liv derfor søger vi hjælp:) - Vi tænker umiddelbart selv at stå for oprydning af skrald pant og lign. Vi håber at I vil hjælpe og glæder os til at høre fra jer! Mvh. Vigdis og resten af 3.p Den 27. Juni om formiddagen eller om natten den 26. Juni cirka kl 3.

Servering og oprydning 30 års

1,500 kr

København S

Hjælp med servering af buffet og oprydning undervejs, varme natmad og rengøring til slut. 65 Pers, festen er fra 18-02

Servering og oprydning til fest

Holbæk

Vi bliver ml. 40 - 50 gæster ca. ved begge fester og der skal bruges hjælp til at anrette en buffet og afrydning/opvask til 18 års - og til kobberbrylluppet drejer det sig om servering af 3 retters menu samt afrydning og opvask - vi kunne godt tænke os at slippe for at skulle bekymre os om andet end at nyde vores fester. Mvh Majken har en 18 års 29/1-22 og et kobberbryllup 5/2-22

Køkkenhjælp/servering til havefest/30 års

Odense SØ

Servering klargøring af bestilt mad oprydning opvask og opfyldning af drikkevare. 18. Juni 2022 ca. fra kl 12-19.

Servering buffet og rengøring oprydning bagefter

3,000 kr

Haderslev

Servering buffet og efterfølgende oprydning og rengøring. Fra 17-01.00

Hjælp til opfyldning og oprydning efter buffet til 20 personer

400 kr

Borup

Der serveres tre retters middag. Forret og hovedret er buffet - dessert er skåle Per person. Maden kommer udefra. Ønsker hjælp til opfyldning af buffet, ind og udtagning af tallerkner, bestik og glas og oprydning i køkkenet. Vi blir ca 20 personer. Fra kl 15 til 18.

Servering Eller Anden Hjælp Til Fest

1,500 kr

Nivå

Servering af buffet til konfirmation samt efterfølgende kaffe mv. til omkring 50 personer. Ca. fra kl. 12

Serverings- og afrydningshjælp til privat fest med 25-28 personer

Asnæs

Om eftermiddagen: lave kaffe og stille kage mv. frem afrydning af kopper og tallerkener samt opvask (der er opvaskemaskine). Ved 17-tiden gøre buffet klar (mad kommer udefra) sørge for vand og vin afrydning og opvask. Og så hjælpe til med at holde orden - og gerne med et smil! Den 22. august 2020 kl. 13-21

Anretning af buffet løbende oprydning til 2 x 50 års fødselsdag

Frederikssund

Hjælp til 2 x 50 års fødselsdag med ca 35 gæster Søger hjælp til servering af velkomstdrik anretning af buffet hvor der først anrettes med forret hovedret og til sidst dessert. Der skal løbende sættes drikkevarer på gæsterens borde og ryddes service af borde og buffet. Til desserten skal der laves kaffe og sætte kopper frem. Al mad skal efter spisning pakkes og sættes i køleskab og der skal ryddes af bordene inden evt dans Tidsrum fra ca 17.00 til 1.00 4. juni 2022

Opvarmning af mad og servering til 2 x 40 års fødselsdag

1,200 kr

København Ø

Vi ønsker assistance til at varme og servering til buffet for aftensmad og natmad. Mellem måltiderne ønskes let oprydning og ad hoc opgaver løst.

Serveringshjælp til 40 års fødselsdag

københavn K

Jeg søger en person som kan hjælpe med at stille en buffet op og rydde af løbende. Vi bliver 65 personer til festen. Det er en stående buffet så ingen servering eller lignende. Opfyldning af drikkevare sætte service i opvasker stille slik mv frem. Sørge for servietter og rene tallerkner mv ved buffeten samt brygge kaffe. 8. maj kl 13.30-16.30

Hjælp til servicering, anretning og oprydning til barnedåbsfest

1,000 kr

København V

Kære hjælper Vi har brug for hjælp til vores søns barnedåb, så vi kan nyde dagen fuldt ud og være sammen med vores gæster. Dåb + efterfølgende fest holdes i afslappende rammer i UKirke på Vesterbro i københavn. Gæsterne ankommer kl. 12 hvor der serveres en velkomstdrink og lidt snacks. Ca. 12.30 starter selve dåben. Efter dåben kan gæsterne selv forsyne sig fra en tapasbuffet med brød, ost og pølse, og tage drikkevare fra et bord. Ca. kl. 15 fjernes buffeten, og der serveres kage og kaffe. Kl 17 slutter festen. Arbejdsopgaverne består i følgende: - Anretning og efterfølgende afrydning af velkomstdrink + snacks. - Anretning og efterfølgende afrydning af tapasbord. - Opsætning og efterfølgende afrydning af Kaffe/kage bord. - Løbende opfyldning af drikkevare og kaffebrygning. - Løbende indsamling af brugt engangsservice. - Hjælp til oprydning og evt. opvask efter festen. Vi håber, at du har lyst til at gøre vores dag til et godt minde for vores gæster og os. Vi ser frem til at høre fra dig. De Bedste hilsner Anna Louise, Peter og Niels

Servering og oprydning til barnedåb.

600 kr

Aalborg Øst

Da vi skal holde barnedåb d. 23/9, mangler vi hjælp til; Klargøring af velkomstdrinks, appetiser og stille drikkevarer frem, samt oprydning efter dette. Klargøring af servering af hovedretten og oprydning herefter. (Det hele vil være som buffet, så alt maden og drikkevarer skal serveres på et bord). Vi påtænker at have brug for hjælp fra kl. 9-13.

Hjælp i køkkenet til barnedåb

Randers NV

Behov for hjælp til servering oprydning opvask samt diverse til en barnedåbsfest med 25 gæster (inkl. babyer + små børn). Der skal gøres klar til frokostbuffet herefter afrydning og opvask der skal laves kaffe/te og gøres klar til eftermiddagskagen. Rydde af og vaske op efter kaffen. D. 26. juni (kl. ca. 10 til ca. 16)

hjælp til servicere gæster til en barnedåb

800 kr

Solrød Strand

Min mand og jeg holde en dåbs fest for vores datter, vores familie og venner er inviteret til frokost, kage og kaffe i et forsamlingshus. aranggemmentet holdes kl. 14 og vare til kl. 18 i alt 4 timer skal vi bruge din hjælp. vi har brug for en ekstra hjælpende hånd da vi skal se til vores datter og gæsterne og vi hjælper til hvor vi kan. vi søger en rar, smilende og dygtig hjælper der har lyst til at servicere vores gæster og generelt tag fat der hvor vi får brug for det eksempelvis sørger for der er kaffe nok til gæsterne og vaske op og hjælpe med at dække bord til buffet og ryde af efter og fyld op så der ikke mangler drikkelse.

Hjælp til barnedåb

Hørsholm

Vi har brug for en hjælpende hånd til vores barnedåb så vi selv kan nyde dagen. Opgaver: - afrydning af service efter frokosten (45 voksne/25 børn) - opvask (der er industriopvasker). - opfyldning og afrydning af buffet (både mad og drikke) Ift. buffet så er der en kok som sørger for buffeten. Måske en hjælpende hånd til opfyldning hvis nødvendigt. Vi søger kun én person til opgaven da vi forestiller os at afrydning foregår på ‘højskole maner’ efter frokost. Forventet tidsplan 11.00 - 13.00: Opfyldning af drikkevarer på buffet og evt. mad 12:00: Maden forventes serveret 14:00: Kokken serverer kage 13:00-15:00: Løbende afrydning i takt med at folk bliver færdige med at spise og løbende opvask 15:00: Gæster begynder at tage hjem og herefter sørger vi selv for den resterende oprydning 13 november ca. 11.00-15.00 Hørsholm Sognegård

Serveringshjælp

600 kr

Tjele

Hjælp til servering til barnedåb fra 12-sidst på eftermiddagen. Hjælp til lidt snacks, få maden ind på buffet samt opfyldning. Gøre klar til dessert samt kaffe. Oprydning efter hvert måltid samt opvask. Der er industri opvaskemaskine.

Fest hjælpere til en barnedåb i Nørresundby

Nørresundby

Sætte leveret catering-mad frem til buffet - rydde service, glas og bestik løbende - fylde og tømme opvaskemaskine løbende - lave kaffe og stille kopper og desert frem. Rengøring af køkken og let oprydning løbende. Vi skal bruge 2 gode personer til opgaven og vi ser det er en fordel hvis i prøvet noget lign. sammen tidligere. Timepris forventes til 140kr. i timen pr. person.

Fest hjælpere til en barnedåb i Nørresundby

Nørresundby

Sætte leveret catering-mad frem til buffet - rydde service, glas og bestik løbende - fylde og tømme opvaskemaskine løbende - lave kaffe og stille kopper og desert frem. Rengøring af køkken og let oprydning løbende. Vi skal bruge 2 gode personer til opgaven og vi ser det er en fordel hvis i prøvet noget lign. sammen tidligere. Timepris forventes til 140kr. i timen pr. person.

Hjælp til barnedåb

København S

I forbindelse med barnedåb leder vi efter hjælp til at stille mad (sandwiches mv.) og drikkevarer frem tage (pap)service af bordet lave kaffe skære og skylle frugt stille kage og slik frem afsluttende oprydning. Barnedåben afholdes i Allehelgens Kirke (ved Lergravsparkens metro) d. 2/6 2018. Vi får brug for hjælp i tidsrummet ca. 12.00-17.00.

Servering, udskæring og opvask til barnedåb

600 kr

Aalborg

Vi skal holde barnedåb for 75 Pers. Der er bestilt pålægskagemand hertil, samt kaffe, kage og chokolade til eftermiddagen. Opgaven er bl.a.: - udskæring af pålægskage -opfyldning af drikkevarer -opskænkning af velkomstdrinks - gå rundt med hånd nips mad til velkomstdrinken - brygning af kaffe - afrydning af bordene løbende :) Festen er på høloftet i aalborg og jeg skal bruge hjælp fra kl 11.30 og 4 timer frem cirka.

Hvad tilbyder event opsættere

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Opsætning og oprydning af event er typisk noget, som man skal betale for. Dette kan variere meget i pris, alt efter hvor stort et event man har, og hvor mange personer der deltager. Opsætning og oprydning af event kan dog godt være en udgift, som man ikke har råd til at løbe ind i, så her kan det være en god idé at overveje at få nogle venner eller familie til at hjælpe med dette. På den måde slipper man for at skulle betale for opsætning og oprydning af event, men det er selvfølgelig ikke alle der har mulighed for dette. Hvis man ikke har mulighed for at få hjælp til opsætning og oprydning af event, så kan det være en god idé at overveje om man vil have et mindre event. På den måde vil der typisk være færre ting der skal opsættes og ryddes op efterfølgende, og dermed bliver udgiften til opsætning og oprydning af event mindre.

  • Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man skal have opsætning og oprydning af event. For det første er det vigtigt, at man sørger for at have en god planlægning. Dette betyder, at man skal have styr på hvornår der skal ske hvad, og hvem der skal gøre hvad. Derudover er det også vigtigt, at man sørger for at have det rigtige udstyr. Dette betyder bl.a., at man har nok borde og stole til alle gæsterne, samt at der er nok bestik og glas til alle gæsterne. Endelig er det også vigtigt, at man sørger for orden under selve eventet - herunder bl.a., at der ikke ligger madrester eller drikke på gulvet eller på bordene, samt at der ikke ligger affald rundtomkring i lokalet.

  • Opsætning og oprydning af event tager typisk 1-2 timer, men dette kan variere alt efter størrelsen på eventet.

Hvorfor hyre en event opsætter med Handyhand?

Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en god idé at booke professionel hjælp til opsætning og oprydning af ens event. For det første så slipper man for selv at skulle stå med al den praktiske arbejde, der er forbundet med at afholde et event - uanset om det er et mindre arrangement som fødselsdag eller konfirmation, eller om det er et stort arrangement som firmafest eller bryllup. Dette giver dig mulighed for i stedet at kunne fokusere på de andre aspekter af dit event, og på at nyde tiden sammen med dine gæster. Derudover kan det også være en stor fordel, hvis man ikke har den store erfaring med at afholde events. Her kan de professionelle give dig gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt kan afholde netop dit event - lige fra opsætningen af lokalet til selve afviklingen af eventet. Endelig kan det også være en fordel, hvis man ønsker at leje et lokale udefra til sit event. Her vil de fleste udlejere typisk kræve, at man selv sørger for opsætning og oprydning - og her kan det altså være en rigtig god idé at booke professionel hjælp. På den måde undgår man nemlig stress og jag i forbindelse med eventet, og man kan i stedet fokusere på de positive aspekter ved arrangementet.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!