Tess

We Can Do IT!!! Alt hvad du kan komme i tanke om :-) Spørg os om alt - så finder vi en løsning :-) Handy Woman har erfaring indenfor alt, hvad der har med hus og have at gøre. HandyWoman's speciale er indretning - men udfører ALT praktisk arbejde i forbindelse med at holde hus og have. Det er fra oprydning, til indretning, malerarbejde, græsslåning og meget meget mere.
Handy Woman - We Do It :-) Alt malerarbejde udføres. Mindre tømrer/snedker opgaver(træterrasser, brændeshelter mm) Alt Havearbejde. Renovering af huse Gøre hus salgsklart/salgbart Mindre el opgaver
Alle dage :-)

Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

Christoffer og Lasse

Vores hænder er skruet helt rigtigt på, hvilket kan ses på hvad vi har formået at lave gennem tiden. Vi har kørekort og bil. Vi udfører primært havearbejde og tømrer arbejde, hvilket vi har en del erfaring med.
Lasse er i gang som tømrer lærling og Christoffer læser til maskinmester
Weekender og eftermiddage

Dorthe

Voksen kvinde på 40 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.
havearbejde, praktisk køkkenhjælp, erfaring med børn og unge samt psykisk sårbare voksne
8-16 hverdage samt evt nogle weekender

GRAABERG

Vi udføre alle service indenfor Gulv slibning med olie/lud / lak Speciale i skibs gulve Rengøring Have arbejde Murer & tømrer Og masser andre opgaver Så bare spørg Tlf xyxyxyxyx Mail xyxyxyxyxyx.com
Vi er en lille service virksomhed som beskæftige os med stort ser alt fra a-z Vi sætter stor pris på kvalitet og tilfredse kunder
07.00 til 18.00

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Alisha

Vi er to piger på 14 år, vi er meget udadvente og glade, vi er meget hjælpsomme og er glade for at møde nye mennesker. Vi vil selvfølgelig give os 100% til det arbejde vi bliver sat til.
- Den ene har arbejdet med børnepasning. - Og den anden har haft et fast job med rengøring
I hverdagene 16-20, weekenderne 13.30-21.00 i ferierne skal det dog aftale - Vi kan aftale andre tider hvis tiderne overstående ikke passer dig.

Jusuf

Vi er samvittigheds og ansvarsfulde personer der har erfaring når det drejer sig om have og rengøringsarbejde. Er altid klare til at udføre arbejdsopgaver der bliver stillet til os. Kan også klare opgaver efter behøv, for eksempel hvor der er brug kun for en person. Ps. Vi har god vilje og kendskab til arbejdsopgaver vi tilbyder, du skal bare have redskaber.
Er meget gode til at lytte og følge dine behøv.
Kontakt os venligst på Tlf. 53313826, så vi kan lave en aftale.

Scandinavia Services

Vi er et virksomhed der bruger Ahandyhand.dk til at fylde vores huller i kalenderen. Så har du brug for hjælp ind for de servicer vi tilbyder er du mere end velkommen til at ringe til os på 70 60 51 53
Vi har erfaringer indenfor - Rengøring - Scandinavia Cleaning - Transport - Scandinavia Transport (Danmark billigste) - Handymann - Scandinavia Services
Åbningstider: Mandag - Fredag Kl: 06 - 18 Lørdag og Søndag efter aftale

Anne Mygind og Agnes Lauridsen

Vi er et team bestående af 2 unge piger på 22 år. Vi tilbyder vores hjælp til diverse opgaver i hjemmet og hvor vi ellers kan være nyttig. Vi har erfaring indenfor mange områder og er åbne overfor udfordringer. Prisen er for os begge. Til hverdag arbejder vi sammen fuldtid i en japansk forretnings-kæde, og derfra kender vi hinandens arbejdsrutiner, udgør et godt team, og er yderst seriøse...
Erfaring: hotel/restauration, rengøring, ældrepleje, salg og service, børnepasning, hundeluftning og pasning af diverse dyr, Fest og servering desuden har vi begge arbejdet som bartender i Italien og Barcelona i ca. 6 måneder....
Vi står til rådighed når der er brug for os.

Lemvig

Vi er et par på 29 og 35 år. Kvinde 29 år uddannet sosu-hjælper. Mand 35 år udlært mure-lastbilchauffør/smed.
Kvinde: har arbejde inde for hjemmeplejen i 8 år, rengøring-personlig pleje-omsorg-besøgsven. Mand: har lavet biler i min fritid, samt murerarbejdet. Arbejder inden for smedearbejdet/metal. Har kørt lastbil-kran-trucks kort.
Kontakt os for at lave en aftale.

Rask Rengøring og Service ApS

Vi er et miljøvenligt rengøringsfirma i København. Vores medarbejdere er omhyggelige, punktlige og ansvarsbeviste. RRS tilbyder kvalitets rengøring, og anden service der udfører opgaver for private og erhvervskunder. Vi tilbyder følgende ydelser: Alle typer rengøring, Havehjælp, Handymand , Vinduespolering, Køkkenpersonale, Kantinemedarbejdere, og opvaskere
Vi har mange års erfaring med rengøring og anden service. For os er det vigtigt, at aftale det rigtige niveau for rengøringen fra starten med kunden, så der ikke opstår misforståelser, om hvad der er aftalt. Prøv os.
Vi er meget flexible, vi yder service 24 timer -7 dage om ugen. Vi udføre akutte opgaver med få timers varsel.

Handyman thomas

Vi er en moderne murer og en maler, tømrer til rimelige penge. Ingen opgaver er for store eller små til os!:) Vi har en fornuftig timepris samt et godt samarbejde med andre håndværkerfirmaer, prisen er 190 kr-220 i timen. Min hjemmeside hedder www.maler-murer.dk tel 42427010
www.maler-murer.dk tel 42427010
alle

Michael

Velkommen til Jysk HS Velkommen... Som du sikkert allerede ved så er der megen forskel på priserne nå man skal have en professionel håndværker til at ordne sin lejlighed, villa, have mm. Mine priser ligger helt sikkert i den billige ende af skalaen. jeg har besluttet mig for at vi vil være konkurrencedygtige samtidig med at jeg vil levere et flot og veludført stykke arbejde hver gang. Søger du en billig og dygtig håndværker så er det mig du skal vælge. Vælg en billig håndværker, vælg mig.... Med Venlig Hilsen Michael
Jeg er udlært Klejnsmed og har over 25 års erfaring med alt håndværksmæssige arbejde i og omkring huset og haven. Og jeg har i de seneste 10 år + levet af det.
Jeg har ikke nogle bestemt tider der passer bedst.

Tine Gladys Zacho

Velkommen her, til min beskedne side. Mit navn er Tine og jeg er 17 år. Til dagligt går jeg i 2.g I min fritid er jeg bestyrelsesmedlem, går til roning, er sammen med venner og kæreste, når jeg da ikke lige laver lektier. Jeg tilbyder hundeluftning, pasning af børn og/eller hus, vindues-pudsning, rengøring i huset og lektiehjælp til folkeskoleelever. (helst i dansk, engelsk, samfundsfag og historie. Dog kan jeg også hjælpe med matematik, geografi, biologi, fysik og andet, hvis det skulle være nødvendigt. Desuden kan jeg bidrage med godt humør og en glad og åben personlighed.
Jeg har efterhånden passet/leget med mange børn - jeg fik mit første rigtige job i 8, da jeg skulle bringe tre børn på 6, 4, og 2 år hjem. Lige pt. er jeg også 'tilkaldevikar', hvor jeg passer to børn på 8 og 6, når der er brug for mig. Hundeluftning har jeg også beskæftiget mig med siden min mormor fik en sød hund for 8 år siden. Jeg står hovedsagligt for at gøre vinduerne rene herhjemme, da jeg godt kan lide det. Mht. til lektiehjælp, er det ikke noget jeg har gjort mig meget i, men jeg er ret stærk faglig, tålmodig og god til at hjælpe.
Jeg kan arbejde efter min skoletid og i weekenderne om eftermiddagen. Pris er også noget der kan forhandles. Mange hilsner Tine.

Jonas Bek Jensen

Utroligt udadvendt og hjælpsom vil gerne hjælpe folk der har brug for det - pengene kommer lidt i anden række og kan nok diskuteres i de fleste tilfælde.
Jeg er HTX studerende med erhvervsuddannelse som proces operatør derfra ved jeg en smule omkring rør samt elektricitet.
Hverdage efter 15:30 (skal hjem fra HTX) weekender efter aftale.

Nicklas

Ung, høj, stærk, arbejdsmotiveret og særdeles flexibel mand tilbyder hjælp til en lang række opgaver.
Jeg er uddannet klejn smed, og igennem 7 år med værkstedsarbejde og montage kørsel. Derudover har jeg løst alverdens opgaver.
Flexibel som jeg er, går jeg gerne på kompromis med mine timer på døgnet for at få løst kundens ønske.

Peter

Ung selvstændig Tømrer, få et uforpligtende tilbud, store som små opgaver.
---
---

Zipler

Ung mand på 45 der mangler lidt "fritids arbejde". Klar til lidt af hvert. f.eks at ophænge af lamper, billeder, hylder og flytningsarbejde/oprydning. Pc/mac/tablet/ipad software opsætning. Egen bil. Kørekort til B-E og C-E.
Uddannet skomager og lagermand, møbel samler, chauffør.
24-7 tid bør reserveres.

Damian

Ung mand på 29 år frisk og glad uddannet tømrer snedker.
allround opgaver.
efter 15.30 hverdage og alle tider weekender.