Finn

uddanet Elektriker og Tjener
mere end 15 års
fra 9-16 i de perioder jeg har fri fra mit nomale job, ofte 2-3 uger om mårenden

Bernd

Snedker

Lai

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Uddannet produktionsteknolog og cand. tech. med forkærlighed for håndværkerfaget. Jeg udfører ofte håndværksmæssige opgaver for min familie, venner og bekendte.
Jeg har erfaring med alt fra konstruktion i træ, af møbler, skurer, osv. til nedslidning og oliering af køkkenbordplader. Jeg har også erfaring med hækkeklipning, træfældning/tilklipning,
Meget fleksibel. Spørg, så finder vi ud af det.

Frolund

Ingen profilbeskrivelse...

Gilbert

Ingen profilbeskrivelse...

Ruben

Ingen profilbeskrivelse...

Brian

God
Ingen
Alle

Gordon123andersen

Ingen profilbeskrivelse...

Anders

hej jeg hedder anders bach og er 24 år gammel er fra suldrup jeg er uddannet tømrer og er kvalitet bevist jeg kan udfører alle opgaver inden for tømrer faget
alt inden for tømrer opgaver
alle weekender hverdage efter kl 16:00

Barbara

My name is Barbara and I am a professional currently living in Aalborg. I am seeking for a part-time job as a house caretaker. I am characterised with patience and attention to detail as well as unlimited will to challenge myself and look for new adventures. I can always assure the great quality of my work and professional service.
I have experience in cleaning in both private houses and commercial buildings. I am not afraid of working with my hands and getting them a bit dirty... :)
I am available throughout the whole week, although I would rather work during daytime (8:00 - 15:30). I own a car, therefore can easily get to your house, even outside of Aalborg.

Christian & Henrik

Vi er nogle kammerater som har valgt at slå pjalterne sammen og tilbyder nu en lang række service, kvalitet til fair og fornuftige priser.
- Elektrikker - Låsesmed - Pc, Mac, telefon & taplet assistance - Anlægsgartner - Maler - Handymand - Trykkeri Har du opgaven har vi løsningen ring eller skriv endelig.
Vi arbejde når opgaverne er ser men helst inden for normale arbejdstider men vi gør vores for at kunden får en god og profesionel service

Dalma

My name is Dalma and I'm a 21 years old student. I live in the center of Aalborg. I don't have a job currently so I'm flexible. I believe I'm a tidy and diligent person and I can lend a hand in any chore around the house be that cleaning, washing or even cooking. I also love gardening and can help out with any tasks.
I had jobs for three years in different hotels and worked mostly in the kitchen but I also helped out the cleaning ladies as well as did many other smaller tasks.
As I'm a student I can work on weekdays mostly from afternoons, from 16.00. I'm free during the weekends all day long. Contact me for further information.

Christoffer

Jeg er tagdækker
Masser af arbejde
aften / Weekend

Marahp

Ingen profilbeskrivelse...

Sebastian

Jep
Jep
Jep

Mehmet Kiyak

Jeg er en ung dreng på 20 år, der er pligtopfyldende, imødekommende, ansvarsbevidst, ansvarsfuld, udadvendt, ambitiøs og ikke bange for at udfordringer op. Jeg går på Esbjerg Gymnasium og det er min sidste år og kan tale de følgende sprog; dansk, engelsk, tysk & tyrkisk.
Rengøring - Serviceminded
Fri efter 15 hverdag

Allan

hej jeg hedder allan,er uddannet tømrer i 1987.jeg tilbyder min tømrer ekspertise på mindre opgaver,såsom vinduesudskiftning et hegn,ny havelåge køkkenmontage,osv.
vinduesmontage,tagrenovering,køkkenmontage,opsætning af skillevægge,loft,gulve. har prøvet meget forskelligt inden for mit fag.
fra kl 8,00 til 14,00,mandag tirsdag,torsdag,fredag.

Chabrinae

Har mange forskellig kvalifikationer
Har erfaring med mange af de udvalgt :)
Mellem 12:00 til 16

Sebastian

Jeg er en ung fyr på 21 jeg bor sammen med min kæreste og hund i Solrød.
Selvbyg derhjemme ansat som elektriker.
Efter fyraften

Mathias

Jeg er en frisk ung mand på 26. Jeg bor sammen med min kæreste og vores barn på halvanden år. Jeg går meget op i kundetilfredshed og finish. Jeg kan godt lide tømrerfaget og der er ikke en opgave der er for lille! Jeg kan godt lide at hjælpe andre og går meget op i kvaliteten på mit arbejde.
Jeg har gået på gymnasiet og været soldat inden jeg gik i lære som tømrer. Jeg har 4 års erfaring som tømrer, men har altid brugt mine hænder og bygget ting.
Jeg arbejder gerne i weekender og om aften. Der er god forståelse fra hjemmefronten. Jeg har ind i mellem brugt min afspadsering så jeg kunne arbejde i hverdagene om dagen.

Endrit.liana

Ingen profilbeskrivelse...

Yessine Mfarrej

Jeg er en frisk fyr på 42 år,jeg bor i Gentofte , er gift med dansk kvinde ,har to børn 12 og 8 år. Jeg er Tunisisk ,har været i danmark i cirka 2 år og lærer Dansk i sprogcenter i Lyngby .Jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have , og Jeg vil bruge min fritid til at tjene penge og øve mere dansk sprog .
Jeg har arbejdet som indretning arkitekt i Tunesien i de sidste flere år men har erfaring med tømrerarbejde, vvs, maleri, havearbejde, murværk.. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro .
Jeg kan arbejde hverdage fra kl 8.30til kl 15.00 - og i weekenden. Kontakt mig gerne med sms elle Email for nærmere information. Glæder mig til at give dig en hånd .

Ditte

Jeg er 22 og bor i Vedbæk med min kanin som går frit rundt. Jeg vil gerne hjælpe med at gøre rent hos en sød familie. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.
pasning to piger på 3 og 7.
Jeg er meget fleksibel, da jeg går på HF enkeltfag et par dage om ugen.

JULIA

Jeg tilbyder meget grundig og effektiv rengøring i Aalborg og omegn
12 år erfaring
Jeg er flexibel

Brian Karlsen

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.
8 år som selvstændig mindre tømrer firma.
Alle uges dage

Laerke.aalborg

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper

- Tømrer og snedkerarbejde - Murerarbejde - Til og ombygning - Nybygning - Forandring af eksisterende planløsning - Energibesparelse Se mere på www.byg4.dk eller følg os på Facebook :-)
Se vores projekt afsnit på www.byg4.dk
man - tors 08:00-17:00 fre 08:00-1300 lør Lukket søn Lukket

Daniel

Jeg tilbyder alt indefor murerarbejde til 275 + moms
Har arbejdet 19 år som murer
8-16

Martin

Tilbyder min hjælp til alle typer opgaver
10års erfaring
Hverdage efter 15. Samt weekend