MDF-plade installation

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Mdfinstallatører til alle dine behov

Slibning

Nedtagning

Afslutning

Kitapplikation

Og meget mere...

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Laurits var super behagelig at samarbejde med. Han forstod hurtigt opgaven og kom med gode løsningsforslag. Og vigtigst - han leverede et rigtigt flot stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.

Skåret en mdf-plade i en halvcirkel.

1,900,-

Gennemsnitslig anmeldelser af MDFinstallatører

Baseret på 2 Anmeldelser

5.00
2
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Opsætning af IKEA-køkken

12,000 kr

København Ø

Jeg ønsker tilbud på opsætning af IKEA-køkken, jf. vedlagte tegninger. Tilbuddet skal som minimum omfatte tømrerentreprisen dvs. opsætning af skabs/skuffemoduler og bordplade. Såfremt der også tilbydes installationer i form af el og vvs (tilkobling af vand og hårde hvidevarer), skal dette være tydeligt specificeret med mulighed for at vælge til/fra. For ud for opsætning af køkkenet har jeg sørget for, at gulv- og vægflader er ryddet og væggene er spartlet og gjort klar til køkkenmontering. Lejligheden er af ældre dato og der kan forekomme lidt skævheder. I opsætningen og montagen af køkkenet lægger jeg stor vægt på en god håndværksmæssig kvalitet, så slutproduktet fremstår flot og professionelt. Ønsket tidspunkt for opsætning: Umiddelbart efter påske 2022 - dvs. uge 16/17.

Montering af IKEA køkken

18,000 kr

Valby

Montering af mellemstort IKEA køkken med ca. 12 underskabsstel med skuffer, 2 højskabe (køleskab og ovn), 1 køkkenø (160cm x 100cm), vask og opvaskemaskine. Skal installeres midt-december (senest 20 december) Skal installeres af fagpersoner. Bordplade skal ikke installeres.

Opsætning af IKEA Køkken

Frederiksberg

Nedtagning af 7 elementer i køkken evt. spartling af væggen der tages elementer ned af og herefter opsætning af IKEA køkken 22 elementer (heraf et højskab 4 underskabe og 16 overskabe (maks. 60*60*37). Der er ingen hjørneskabe eller lignende) montering af vask. Jeg kan fremsende tegning og indkøbslite til IKEA. Gerne senest medio august.

Opsætning af IKEA Køkken

Online

Vi skal have opsat et Ikea køkken. Det drejer sig om 3 enheder. Den første enhed består af 5 moduler (vask vaskemaskine og opvaskemaskine) den anden enhed (ø) består af 4 moduler (kogeplade). Den tredje enhed er en skabsvæg med integreret køle/frys og ovn. Du skal etablere sokkel sætte side- og bagbeklædning til det hele. Vi forestiller os at vi selv samler modulerne men du monterer det hele. Du tilslutter opvaske- og vaskemaskine og gør klar til at elektrikeren kan komme og tilslutte strøm til ovn og kogeplade. vi skal ydermere have opsat en frithængende emhætte (wire) i gipsloft. Det kan blive aktuelt at du skal montere bordplade og lister... Vi tænker at starte op om 1 uges tid efter aftale med dig. Vi bestiller køkkenet når aftalen er indgået (de siger der ikke er lang leveringstid)

Montering af IKEA-køkken

København NV

Installation af IKEA-køkken med 9 moduler (højskab under- og overskabe) samt bordplade der skal skæres til ift rørføring i et lille københavnerkøkken på ca 6 kvm. Uge 51 eller uge 51

opsætning af køkken og andet

København

I min stue skal der installeres et køkken som er købt i IKEA. Jeg har booket en VVS mand der sætter emhætte og vand til - men mangler en til at skære hul i bordpladen til vasken - opsætning af køkkenet som skal laves. Bordpladen er kun 3 meter lang da køleskab og ovn står i hver ende... Derudover skal der skæres et hul i en mur (som lyder hul tror ikke det er mursten) hullet skal være ca. 1x1 meter og der skal sættes et gl. vindue i med ramme (altså et vindue midt i stuen ikke ud til gaden) billede 1: der hvor hullet skal laves billede 2: der hvor køkkenet skal sættes op og 2 hylder hænges op ovenover oktober eller januar

Klargøring til montering af køkkenbordplade

2,000 kr

København K

Søger tømrer: Køkkenmoduler (IKEA) er monteret - to parallelle sider. Bordplade skal monteres i næste uge og inden det skal der gøres klar til at understøtte bordpladen. Dvs. køkkenelement går ikke helt ud til vindueskarmen - "hul" på 10-20 cm. hvor der skal bygges understøttelse. Dertil skal der lægges en skinne over vaskemaskinen (da den ikke går helt op) til også at understøtte bordpladen. Plade mellem indbygget opvaskemaskine og vaskemaskine skal indsættes Seks låger skal monteres. Gipsplade monteres i vinduet for at skjule tegn fra det gamle køkken.

Opsætning af Ikea Køkken

Frederiksberg C

Vi skal have sat et nyt Ikea Køkken op af Modellen Lerhytten. Det drejer sig om 2 overskabe, halvanden højskab og 7 underskabe. Der er indbygget emhætte til den ene overskab. Bordplade og tilslutning af VVS arbejde og el klarer vi selv. Arbejdet skal gerne udføres i starten af Februar

Ikea køkken (lille) - montering

København N

Montering af lille Ikea køkken 1 x 60cm underskab m/ skuffer + bordplade 1 x 30 cm underskab m/udtræk + bordplade 3 x overskabe (60x37) Området er klar til montering. Eneste umiddelbare ekstra er bordplade skal tilpasses (kopbor) gasrør på væg og montering af udtræksemhætte i det ene overskab. fra 23/10 og frem - snarest

Samling og montering af IKEA køkken

Frederiksberg

Jeg skal have opsat et standard IKEA-køkken som indeholder 11 moduler og 2 høje skabe (et til køleskab og et til ovn+mikroovn) samt et smalt højskab (bestående af 3 små skabe). Se billede (§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§/file/d/1Uuy6sg9mQzhlb3xlQniHBPMnAQhSf36G/view?usp=sharing). Køkkenet skal samles og monteres og hårde hvidevarer monteres (der er sat stikkontakter). Låger skal først lægges til side da de skal spray males på en fabrik. Dvs først samles hele køkkenet (uden låger) og så skal man komme igen nogle uger efter og montere lågerne (efter de er blevet spraymalet). Der skal også monteres en 10 cm høj MDF sokkel på hele køkkenet. Jeg leverer alle materialer påkrævet for at udføre opgaven. Der skal ikke monteres bordplade. Jeg ønsker en fast pris på opgaven. Opgaven er på Frederiksberg. Ring til mig på §§§§§§§§ eller skriv på §§§§§§§§§§§§§§§§§§§. I uge 20

Væg af alu-reglar og OBS/mdf plader

250 kr

Frederiksberg

Jeg skal have bygget en væg ved brug af alu-reglar og mdf plade/OBS plade. I alt ca 5m2. Der skal laves en forbyning (en skohylde) på 80cm*30cm*100cm.(b:d:h).

Bygning af vaskeskab

Risskov

Jeg ønsker at få bygget et skab i MDF plader. Skabet skal måle: L 100 cm D 48 cm H 70 cm. Derud over skal bruges 3 separate fronter som låger. Hurtigst muligt.

Opsætning af skillevæg

Frederiksberg

Jeg ønsker at få bygget en skillevæg/afskærmning i butiklokale. Væggen bliver ca 55 m bred. Væggen skal ikke gå til loft bare være den højde en OSB-plade har. Der skal være hul til gennemgang. Bagsiden af væggen behøver ikke at blive beklædt. Materialeindkøb skal indgå i opgaven. Jeg vil gerne have opgaven løst så hurtigt som muligt.

Bygge skab på børneværelse

København

Vi skal have bygget et skab i mdf med låger af krydsfiner på vores datters værelse hvor der er skråvægge. Skabet skal have cirkamålene h: 3 m. b: 25 m. d: 04 m. indmaden skal være 2/3 med bøjlestang og tre skuffer og resten cirka seks hylder i alt. Er du en pålidelig handyman som laver tingene til aftalt tid hører vi meget gerne fra dig med det samme. Opgaven skal udføres inden den 15/8 2015

garderobeskab

6,000 kr

Faaborg

Hej. Jeg er flyttet i lejlighed og mangler et stort garderobe/opbevaringsskab, som bygges af mdf plade. Det skal være til loft ca 250 cm og dybde på 50 cm og længde ca 200 cm. Jeg klarer selv finish.

Malling af rum samt opsætning af skabsvæg

Frederiksberg C

Jeg har et roderum som skal tømmes og males og derefter skal der laves en skabsvæg med hylder og bøjlestang. Rummet er ca. 10 kvm og skabsvæggen skal være ca 2 m bred 220 høj og 60 cm dyb. Prisen skal være incl. materialer Lejligheden ligger på Frederiksberg. Opgaven skal udføres nu og være færdiggjort inden 22 August.

Vægreol

5,500 kr

Fredensborg

En væg på 5,765 meter, og 80 cm i højde, skal have monteret 5 stk ikea moduler - der er 60 cm høje, 40 cm bredde og 37 cm dybe. Derudover, skal der laves 2 stk radiatorskjulere med kløvernet, som 2 “kasser” der skal flugte med skabene. Så skal der så laves en sokkel på 5,67 m. Og lidt mdf beklædninger i siden, for at få alt til at se integreret ud, fra væg til væg. Det hele afsluttes med en topplade :-) Prisen er inkl. matrialer, dog modregnet ikea skabene vi allerede har!

Samle og montering af skabe + skift bordplade og vask i køkken

København Ø

Jeg skal have bygget en skabsvæg af IKEA-skabe i entré. Området er ca. 180 m bredde x 30 m højde hvor skabe skal monteres. + indkøbt og opsat ny bordplade og håndvask i mindre køkken. Snarest.

Endevæg der skal laves om til gulv til loft skab der går over i en reol med indbygget skrivebord

10,000 kr

København N

Jeg har en endevæg, der har skråvæg i den ene side. Jeg vil gerne have lavet hele endevæggen om til opbevaring/arbejdsplads. Den del af væggen der har lige loft skal være lukket højskab med hængsellåger og så skal det gå over i en reol der også har et indbygget skrivebord. Der er skitser af hvad jeg forestiller mig i pdf'en, her findes der også opmålinger. Max dybde af det hele (også bordpladen) er 60 cm. Tanken er det skal ligne et sammenhængende møbel som er en del af væggen. Jeg vil gerne selv male det, så det skal bare laves af MDF eller andet materiale der er nemt at male.

Topplader til væghængte toiletter

500 kr

Ishøj

Jeg skal have lavet 2 topplader i MDF til væghængte toiletter. Pladen skal gå 1 cm udover kanten. MDF skal have tykkelsen 16-20 mm.

Opsætning af MDF-plader og lægter til skab

1,500 kr

København N

Jeg er ved at lave et indbygget skab i min gang. De skal stabiliseres mod hinanden og på bagvæg og sættes fast med lægter rundt om skabet og på væggen, hvor MDF-pladerne skal sættes på. Søger en, der kan hjælpe med at skære plader og lægter til i den ønskede størrelse og montere både dem bagvæg og på skab. Jeg har materialerne, men værktøj til at stabilisere skabet + skære pladen og lægter skal medbringes.

Lave indbygget skab

København N

Skal bruge hjælp til at indbygge mit skab. Det er to Ikea skabe sat sammen og jeg ønsker hjælp til at sætte mdf plader op på sider og øverst mod loft så det fremstår indbygget. Opgaven inkluderer også spartling og slibning af samlinger. Jeg står selv for maling og opsætning af stuklister efterfølgende. Fra uge 39 og derefter

Jeg skal have samlet 2 Ikea skabe og indbygget hylder i MDF plader til skråvægge.

8,000 kr

København N

Jeg har købt to Ikea skabe, som skal samles. Dertil skal der bygges to hylder i MDF, som skal tilpasse skråvægge i lejligheden. Det skal cirka ligne billedet her.

Bygning af vaskeskab

Risskov

Jeg ønsker at få bygget et skab i MDF plader. Skabet skal måle: L 100 cm D 48 cm H 70 cm. Derud over skal bruges 3 separate fronter som låger. Hurtigst muligt.

Sætte låger (skabsdør) på væg

3,000 kr

Odense M

Vi har nogen indbygget hylder i vores værelser som vi gerne vil have sat låger\skabsdøre til. I ganske almindelig MDF plader. Der skal laves lister omkring dørene. Jeg har ingen værktøj som save osv. vil meget gerne have et bud på hvor meget materialet kommer til at koste og hvor meget skal jeg give for at få det lavet. I kan se på billederne hvordan jeg gerne vil have det skal se ud med mål. Tak

Indbygget garderobeskab (med Ikea)

Rødovre

Hej Vi ønsker at få bygget en ramme af MDF omkring vores ikea garderobeskabe således at skabet fremstår indbygget. Skabet står i vores soveværelse på 1.sal med skråvæg. Vi har samlet to Ikea moduler (begge på 1m) som står klar med indmad og mangler at samle to Ikea moduler på 05m - disse skal begge skæres til så de passer med skråvæggen. Det samme gælder de to låger til de to skabe. I højre side af “skabsvæggen” står der en radiator som skal bygges med ind så den dækkes af med MDF og med mønsterplade og et par hylder kan laves over. Rammen omkring skabet skal fuges efterfølgende. Vi grunder og maler selv samt sætter selv almuelister på lågerne :-) Vi kan selv indkøbe materialer. På billederne ses væggen i dag med to skabe samlet og et par billeder af hvordan det gerne skal ende ud :-) En god opgave for snedkeren/tømreren med øje for detaljerne og som er skarp til at måle op. Opgaven ønsker vi udført snarest muligt - vi har ikke travlt men vil selvfølgelig gerne have det gjort. Mvh Janni Snarest muligt

Indbygning af PLATSA skab

4,500 kr

København V

Jeg har et Platsa skab fra Ikea der består af flere moduler. 3 moduler der er 80x55x240 cm og 3 små der er 80x55x60. De moduler er samlet til et stort skab og jeg skal bruge hjælp til at få dem indbygget så de er pænere i rummet. Jeg leder efter en som kan bygge en sokkel, stille Ikea skab ovenpå, beklæde siden og toppen med mdf plader, montere panel, sætte pyntelister på og få det til at se indbygget ud.

Reol/bænk ud af Ikea skabe

Hellerup

Jeg ønsker at få lavet en sokkel samt få skåret og skruet mdf plader så de passer rundt omkring metodskabe. Ligeledes skal der også hjælpes til at skære lister så de kan sidde på lågerne. Det er et Ikea hack. Jeg kan selv spartle huller og male :-) Kan evt sende flere billeder ved efterspørgsel. Når det er muligt

Indbygget pax skab

Valby

Hej Jeg søger en som kan hjælpe mig med at indbygge et ikea pax skab (prøv evt at google det) Det du skal lave er en sokkel som passer til skabet og udskære/tilpasse MDF plader så den ser indbygget ud. så opgaven drejer sig udelukkende om opbygning af rammen rundt om skabene således at det bliver til ét samlet indbygget skab. Det kunne være rigtig fint med én person som har erfaring med at udføre denne type opgave. Jeg sørger selv for at male skabet det er udelukkende hele rammen/beskæring af disse og tilpasning til paneler/sokkel/og finish Se billeder Jeg vil gerne have opgaven udført omkring uge 48-50

Skillevæg i kælderrum

Gentofte

Jeg skal have monteret en skillevæg i et kælderrum. Lydtæthed er ikke vigtigt så jeg tænker MDF 22 eller 25. Formålet med skillevæggen er at bygge en fordelings-gang som gerne ikke skulle være bredere en ca 80-90 cm så i stedet for en dør tænker jeg at montere en skydedør. Jeg tænker at det er nemmest at lime/klæbe lægter til gulv og loft og herefter montere MDF med skruer. Jeg har vedhæftet en tegning af kælderrum og ser frem til hjælpe med vejledning materiale og montering. Bh Marianne Hommel Fleksibel.

Hvad tilbyder MDFinstallatører

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • MDF plade installation refererer til processen med at montere Medium Density Fiberboard (MDF) plader. MDF er et materiale lavet af sammenpressede træfibre og bruges ofte til møbler, skabe og vægpaneler. Installationen indebærer typisk at skære og tilpasse pladerne efter behov, fastgøre dem til en ramme eller væg og sikre en solid og jævn overflade.

  • For at forberede overfladen til MDF plade installation, skal du først sørge for, at den er ren og fri for støv og snavs. Du kan bruge en blød klud eller en støvsuger til at fjerne eventuelle partikler. Derefter kan du bruge en grundmaling eller en primer til at forsegle overfladen og sikre bedre vedhæftning af MDF pladen. Når grundmalingen er tør, kan du slibe overfladen let med sandpapir for at skabe en jævn og glat overflade. Husk at fjerne eventuelt slibestøv, inden du fortsætter med installationen.

  • For at installere en MDF-plade kræves følgende værktøjer og materialer: en MDF-plade, målebånd, blyant, sav, boremaskine, skruer, skruetrækker, sandpapir, trælim og en pensel. Det er også vigtigt at have beskyttelsesudstyr som handsker og sikkerhedsbriller under installationen.

  • MDF plader kan fastgøres til væggen ved hjælp af forskellige metoder. En almindelig metode er at bruge skruer eller søm til at fastgøre pladerne direkte til væggen. Det er vigtigt at forborre huller for at undgå splinter. Alternativt kan man bruge lim eller klæbemiddel specielt designet til MDF plader. Det er vigtigt at sikre, at væggen er ren og tør, før man påfører limen. Husk at følge producentens anvisninger for korrekt fastgørelse.

  • Efter installationen af MDF-plader kan man efterbehandle dem ved at starte med at slibe overfladen jævnt og fjerne eventuelle urenheder. Derefter kan man påføre en primer for at forbedre vedhæftningen af maling eller lak. Efter tørring kan man påføre ønsket maling eller lak i flere lag, og afslutningsvis kan man polere overfladen for at opnå en glat og ensartet finish.

  • De typiske omkostninger ved MDF plade installation varierer afhængigt af flere faktorer såsom størrelsen på området, kompleksiteten af installationen og omkostningerne ved materialer og arbejdskraft. Generelt kan omkostningerne forventes at ligge mellem 200-500 kr. pr. kvadratmeter for installation af MDF plader. Det anbefales at indhente tilbud fra forskellige håndværkere for at få et mere præcist estimat.