Udskiftning af postkasser

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra eksperter nær dig

Postkasse Udskiftningseksperter til alle dine behov

Udskiftning af postfjeder

Udskiftning af brevsprække

Udskiftning af postkasselås

Udskiftning af brevkasse-lås

Installation af postkasse

Det tager kun 2 minutter, og så er det gratis
+150.000 kunder

Op til 70% billigere end traditionelle udbydere

Ingen opgave for lille eller stor

Automatisk gratis forsikring

Sikker kontantløs betaling

Samme- eller næste dag, uden ekstra omkostninger

De bedste postkasse udskiftningseksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Uffe M.

Storvorde

5.0
(25)

Seneste Anmeldelse

"Punklig og effektiv. En fornøjelse af entrere med Uffe. Det kan kun anbefales."

Opgaveejer for løst opgaver online

Jørn D.

Billund

4.9
(90)

Seneste Anmeldelse

"Meget tilfreds med det udførte arbejde."

Seneste anmeldelser

Seneste anmeldelser

comment.user?.profileImg

Uffe skulle sætte en postkasse op for mig, med nedgravning af stolpe. \nDet gik uden problemer, godt og hurtigt. Tilfreds kunde her.

Nedgravning/nedstøbning af postkassestander

900,-

Gennemsnitslig anmeldelser af postkasse udskiftningseksperter

Baseret på 3 Anmeldelser

5.00
3
0
0
0
0

Opret din første opgave på få minutter

Spar dig selv for besvær og kom igennem din to-do liste i dag

1

Beskriv din opgave

2

Modtag bud

3

Få løst din opgave

opgaver platform services

Møbelsamling

Hjælp med at samle Ikea klædeskab

opgaver platform services

Maler

Klargøring af lejlighed til flyttesyn

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Havearbejde

Beskæring af 4 større træer

opgaver platform services

IT support

Geninstallering af windows + programmer

opgaver platform services

Elektriker

Installation af Sonos musikanlæg i hus

opgaver platform services

Rengøring

Ugentlig rengøring af lejlighed (114kvm)

opgaver platform services

Flyttehjælp

Flytning af 150 kvm hus til Roskilde fra København

opgaver platform services

Elektriker

Opsætning af lamper i stue og soveværelse

opgaver platform services

Catering

3-retters menu til 14 mennesker

Tidligere opgaver

Murer til mindre udendørsopgaver søges

Online

Vi har en hovedtrappe med krakkeleret hjørne som skal repareres der skal fuges rundt om 13 nye vinduer der skal repareres sålbænke (måske udskiftes) diverse reperationer af mørtelfuger. Vi håber der er en dygtig murer som har både tid og lyst til opgaven. Mvh. Lasse Snarest muligt

Mindre mureropgaver

2,500 kr

Aars

Vi står og mangler en med lidt murerskills, som kan hjælpe med at mure et hul til fra kælderen og ud i det fri, pudse to murstensvægge op ved brændeovne og enten fjerne eller stabilisere en muret kældertrappe.

Murer søges snarrest

Roslev

Opmuring af hul hvor der har været dør men nu skal være vilndue. Opmures i lecablokke og pudses. S..bænken under vinduet mures i vendte mursten. Første sals højde. Hvis du er hurtig og billig kan vi snakke om du skal deltage i yderligere murpudsearbejde. Jeg afventer et fornuftigt tilbud. Start snarest. Opgaven ønskes udført snarest muligt.

Mure søges til murearbejde ved ålborg

Nibe

Jeg har nogle vægge der skal pudses op Igen og lidt murearbejde. Ca en uges arbejde Hurtigst muligt kan starte i morgen.

Murer arbejde søges

Holte

Jeg søger en som kan rep. en skillevæg. Vil gerne have den muret op til loft. Håber der er en som kan gøre dette for en billige penge. Jeg håber denne opgave kan udføres indenfor kort tidsramme. Jeg er fleksibel mht tider da jeg går hjemme på barsel.

Udbedring af kælderskakt - murer søges

10,000 kr

Brønshøj

Vi søger en murer. Vi skal have udbedret en kælderskakt, der har store huller og løst pus. Vi skal desuden have støbt et par trappetrin for at lette adgangen til kældertrappen.

Murer søges til opgave i 2700 Brønshøj

Brønshøj

Vi søger en murer til lidt forskellige opgaver på vores hus i Brønshøj. Det drejer sig om en mindre reparation af facaden. Se vedhæftede billeder. Ring eller skriv gerne på §§§§§§§§ så du evt. kan komme ud og kigge og afgive et tilbud. I aug/sep 2022

uddannet erfaren murer søges til udskiftning af mørtelfuger.

Skovlunde

udvendige mørtelfuger skal udskiftes. For at få et ens look skal det være på hele muren med mindre den eksisterende farve kan rammes. Det drejer sig om ca 60-70 m2 mur. Alle fuger kan udskiftes fra jorden uden brug af stillads/stige. Jeg kan kan stå for indkøb af materialer samt hjælper gerne til. Du skal medbringe fugefræser/ samt murergrej. Jeg har selv lidt murergrej samt cementblander. Du skal være dansktalende. kan udføres når skal helst da det er udvendigt.

Murer søges

Odense N

Læ muren fjerner jeg selv men i den forbindelse er der nogle mursten som skal rives med læ muren da nogle af læ murens sten er muret ind i husets mur. Derefter skal der mures nye muresten ind på selve huset. Det drejer sig om ca 30 muresten og jeg søger en som kan hjælpe med det. 2 af billederne viser hvordan det ser ud i hulmure. Hurtigst muligt efter aftale.

Boring af huller i beton og murvæg

Nordhavn

Jeg mangler en handyman til at bore huller i en betonvæg og muligvis mursten. Det gælder om nogle lamelgardiner der skal bores til og andre småting der skal hænges op som knager billeder osv og et fjernsyn. Du har selv værktøjet til opgaven. Hurtigst muligt muligvis kommer der flere opgaver løbende som vi flytter ind men det kan aftales efterfølgende.

Udskiftning af en ny postkasse

2,000 kr

Snekkersten

Den gamle postkasse skal monteres af og påsættes en ny. Den sidder fast i jorden.

Opsætning og nedstøbning af ny postkasse

1,000 kr

Brøndby Strand

Indkøbt ny postkasse + “ ben” som passer til . Gammel postkasse skal optages/ opgraves og der skal støbes nyt cement.

Pakkepostkasse

1,000 kr

Odense M

Den eksisterede postkasse blev paakoert og kan ikke bruges. Soklen var installeret med beton. Vi har købt en ny pakkepostkasse, der ville passe i det gamle hul, men vi kan ikke fjerne den gamle sokkel. Vi har brug for hjaelp. Det maa gerne vaere snarest muligt.

udskifte sprængt allux postkasse - stander er i orden

1,800 kr

Virum

jeg skal have en ny allux postkasse og den skal monteres på standeren-

Emhætte skal installeres

1,800 kr

København Ø

Jeg har en vegopphængt emhætte der ikke fungerer længre. Jeg har derfor købt en ny. Opgaven er at udskifte den gamle med den nye.

Hvad tilbyder postkasse udskiftningseksperter

Læs mere

kvinde med telefon

Hvorfor skal jeg bruge Handyhand?

Spar penge

Det er gratis at bruge Handyhand og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om

Relevante spørgsmål

  • Udskiftning af postkasse er en vigtig opgave, som sjældent udføres og kan være svær at finde en kvalificeret handyman eller tømrer til at udføre. Ved at ansætte en Handyhand kan du nemt og hurtigt finde en dygtig person til at udføre din postkasseudskiftning. Du kan vælge mellem flere erfarne Handyhands og få opgaven udført inden for dagen, så du kan modtage morgendagens post i din nye postkasse. Det er nemt at ansætte en Handyhand fra hvor som helst og med enhver enhed, der har internetadgang.

  • Det er ikke nødvendigt at forsyne din ansatte specialist med værktøjer eller udstyr, da de bør være forberedte til opgaven som anmodet. Din ansatte Handyhand har erfaring, ekspertise og normalt de nødvendige specifikke værktøjer til at udføre jobbet. Hvis du har udstyr, der kan gøre deres arbejde hurtigere eller lettere, er du velkommen til at låne det til dem.

  • Tidsforbruget for udskiftning af en postkasse afhænger af flere faktorer, herunder hastigheden på din Handyhand og kompleksiteten af opgaven. Hvis udskiftningen blot kræver fjernelse af den gamle postkasse og fastgørelse af den nye, kan dette gøres på mindre end en time. Dog, hvis der er behov for yderligere opgaver, såsom at udvide åbningen, bør man forvente, at opgaven tager mindst to til tre timer.

  • Helt sikkert! Hvis du tilbyder postkasseudskiftning som en service eller driver en virksomhed, der gør dette, kan du ansætte Handyhands til at hjælpe dig. Hvis du også tilbyder andre tjenester, der forbedrer udseendet af hjemmet, såsom belægning, dæk, landskabspleje eller havearbejde, kan du også ansætte Handyhands til disse opgaver. Det er vigtigt at være tydelig omkring dine forventninger til Handyhands for at undgå misforståelser.

  • Selvfølgelig kan du det. Du kan nemt finde postkasser designet specielt til PVC-døre online eller i din lokale hardwarebutik. Det er vigtigt at bemærke, at der kan være små variationer i designet af PVC-dørpostkasser i forhold til dem til trædøre. For eksempel kan der være en gummitætning tilføjet for at sikre en tættere pasform. Men udover denne mindre forskel, er installationen af postkasser til PVC-døre den samme som for trædøre.

  • Du kan udføre udskiftningen af din postkasse selv, så længe det kun involverer at fjerne den gamle postkasse og montere den nye. Alt hvad du behøver er en passende skruetrækker og silikoneforsegling, hvis du ønsker at sikre den nye postkasse mod vejret. Men hvis installationen kræver mere komplicerede opgaver, såsom at udvide døråbningen, bør du overveje at ansætte en specialist, hvis du ikke har de nødvendige værktøjer, færdigheder og erfaring.

Hvorfor hyre en postkasse udskiftningsekspert med Handyhand?

Det er hurtigt, nemt og bekvemt, så du behøver ikke bekymre dig om en ikke-fungerende postkasse, der får din post til at hobe sig op på din dørtrin eller om at gå glip af vigtige meddelelser. Når du bruger Handyhand, kan du finde en lokal, dygtig Handyhand til at fjerne din gamle postkasse og hurtigt installere en ny.


Du behøver ikke at lede efter en handyman eller endda en separat tømrer for at foretage justeringer af din postkasseåbning; en Handyhand kan foretage justeringerne som en del af installationsopgaven. Alt du skal gøre er at indsende din postkasseopgave med alle detaljer. Fortæl hvad du har brug for til udskiftning af din postkasse, din placering, budget og hvor hurtigt du gerne vil have opgaven udført.


Handyhands vil kontakte dig angående rollen og give dig et gratis tilbud. Du kan se vurderinger og anmeldelser for at hjælpe dig med at vælge den rette Handyhand. Når du har accepteret opgaven og prisen, kan de arbejde på at udskifte din postkasse, og du frigiver betalingen først, når de er færdige. Få dette gjort inden for en dag og brug den blå knap nu!

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!