Renee B

Selvlært gennem hele livet.
Alt fra og bruge en skovl til og køre store maskiner.
Aften + weekend da jeg er fuldtidsansat.

Karin B

Jeg er stabil, ordentlig, imødekommende og har øje for detaljerne. Kan lide at gøre hjem og haver smukke og ser det ekstra der af og til også må gøres.
Jeg har i min tid gjort rent både privat og på på institution. Jeg har haft mange tilfredse kunder, men er ikke glad for hunde. Er egentlig voksenunderviser men har nu valgt at trække mig tilbage fra den position og blive mere anonym. Det passer mig godt.
dagtid

Niki G

Hej Jeg hedder Niki. Er 35 år. Har flere års erfaring med havearbejde og græsslåning og udfører også hækklipning og diverse beskæring. Har egne maskiner og redskaber til at udfører opgaverne.
Græsslåning og havearbejde generelt
Er fleksibel så bare spørg :-)

Lasse Rockall S

Jeg har været murer i 14 år
Jeg er opvokset i en håndværker familie med en far der er jord og beton/kloakmester. Og har tre brødre en Tømer en VVSer og en elektriker. Vi har altid hjulpet hinanden så jeg har prøvet lidt forskelligt.
Er efter mit almindelig arbejde så det er efter kl 16 i hverdage.

Mikael A

Udlært tømrer 2003 Uddannet bygningskonstruktør 2008
Renoverer eget hus Arbejdet med forefaldende arbejde sideløbende med uddannelse
Weekender og aften

Teis B

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.
It uddannelse. Have arbejde. Opvokset på landet. Jeg kan lave næsten alt.
Efter 16 og alt i weekend og helligdage.

Simon D

Ingen profilbeskrivelse...

Mads

Ingen profilbeskrivelse...

Camilla

- rengøring - servering ved selskaber - havearbejde - børnepasning - andet
Jeg arbejde både med rengøring, havearbejde samt tjenerarbejde :)
hvornår det passer dig ;)

Chanchira

Fleksibel og effektiv. Pligtopfyldende og gør altid arbejdet færdigt.
Jeg er vokset op på landet hvor man klare de fleste ting selv, og hvor man er sin egen lille handyman i sig selv. Jeg er ikke bange for at få at tage fat eller få mudder på tøjet. Jeg har arbejdet i mine forskelle jobs med alsidige opgaver indenfor rengøring i private hjem, samle møbler, male/ ordne vægge... lettere handyopgaver og almindelig opgaver.
Er meget fleksibel med tider. Er for det meste i København.

Sara

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.
Jeg har tidligere arbejdet i butik, så jeg er altid høflig og smilende. Derudover har jeg arbejdet i børnehave og vuggestue, så det børnepasning er specielt en af de ting jeg er bedre til og selv får glæde og et smil på læben af.
Jeg har ingen præferencer, dog ikke nattearbejde.

Raimundo

Jeg er mest til handyman opgaver.
Ud over min udannelse i landbrug har jeg arbejdet i restauration i 7 år (begge køkken og restaurant), som tømrer, som murer og som elektriker. Jeg elsker udfordringer.
Aften og weekend.

Martin

Uddannet elektriker
Har arbejdet som elektriker lærling i 4 år Har arbejdet som vicevært i 2 år Har arbejdet med teltopsætning og andet ad-hoc i 2 år
Efter 14 i hverdage og før 14 i weekend.

Joachim S

Ingen profilbeskrivelse...

Frederik

Snart færdig uddannet tømrer. Flittig, venlig og udfører et godt stykke håndværk
Har monteret gulve i sportshaller, i private hjem. Terrasser. Døre. Væge. Inventar arbejde. Køkkener for svane
Alle

Henrik

Have/anlægsarbejde og Brolægger gennem 30år . Pålidelig / påpasselig og aftale ansvarlig . Arbejde udføres med kvalitet i højsædet . Udfører kun arbejde vi kan stå inde for . Har også makker med samme erfaring. For hurtigere udførelse af opgaverne . Vi har det optimale grej med til opgaverne .evt trailer lejes på q8 så den passer til opgaven . : efter aftale.
Brolægger / Have-anlæg : 30 års erfaring Gulvlægger / malerarbejde 30 års erfaring fra min fars firma . Kvalitets bevidst . Omgængelig :)

Simon

Gør det ordentligt, gør det med fornøjelse, gør det som du vil have det Jeg tilbyder alsidigt havearbejde, samt hjælp til rengøring og flytninger. Ring gerne til mig for at vi kan finde en løsning til dig.
Tidligere grøntarbejder i grundejerforening Elektrikerlærling (tilbyder ikke hjælp til el-arbejde)
Eftermiddag-/-aften på hverdage Weekender efter aftale

Jacob

Ingen profilbeskrivelse...

Flemming

Stærk mand, god til rengøring, havearbejde div, og evt pasning af dyr
Har haft egen have i snart 18 år, der skal klippes hæk, graves, hakkes, og fældes, samt køres væk:-) Go til rengøring div, Har været i militæret, så er derfor min egen kvalitetskontrol. Kan samle, sætte op, og bore:-)
Weekend og Aften

Jesper

Uddannet lastvogns mekanikker 6 års arfaring indenfor vvs/smede arbejde Nuværende job som vvs montør
Husbyg med alt tilhørende til det.
06-21

Kristian

Jeg er udannet landbrugsmaskinmekaniker og har atv med brakpusser til og højt og ujævn græs ned. Jeg raperarer også biler og maskiner
Været mekaniker i 8 år
Efter 17.00 i hverdage og i weekender

Peter

Ingen profilbeskrivelse...

Martin

Ingen profilbeskrivelse...

Nichlas

Ingen profilbeskrivelse...

René

Rengøring har vi en dame der har mange års erfaring. Havearbejde har vi to der kun køre rundt og laver haver

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Nick

Selvstændig igennem 2 år, diverse håndværkere under mig. Pt 45 mand tømrere, murere, vvs, elektrikere, maskinfører, gartner og have arkitekt.
Jeg kan hjælpe med det meste via folkene i mit firma jeg har dog ikke autorisation på vvs og el.
Mine folk arbejder gerne aften og weekend.

Mohammed

Tømrer med hænderne godt skruet på. Udover mit fag, træ, kan jeg også godt løse mindre, lette murer opgaver.
- Udskiftning af døre/vinduer - gulve, alt fra laminat til sildeben og andet mønsterparket - lette vægge (gips) - isolering og dampspærre - tag - kviste - tilbygninger - opretning af bjælkelag - køkkenmontage - nedsænket lofter - lister
I hverdagene: Efter 16. Weekender: fleksibel

Ralle

Maler , tømrer

Dan

Mand på 52 år, som har ekstra tid i overskud, som gerne hjælper mod betaling. Jeg kan hjælpe med flere ting, hvad angår service og reperationer på bla. biler., har mange års erfaringer, herunder er nogle af mine erfaringer. Mekaniker arbejde, dæk skifte, lapninger, Chauffør erfaring Græsslåning af bla. størrer arealer. (har en lille havetraktor.) Kørsel for for folk der skal handle, køres til læge osv. kørsel til forbrændingen, har lille trailer. (spørg gerne om specfik hjælp der er brug for) Små reperationer, af diverse ting, kan være sætte lamper og, male, rensning af tagrender osv. bare spørg. Er du i tvivl om hvad jeg kan hjælpe med, så bare send en besked, og jeg vil svare om jeg kan takke ja eller nej til opgaven.
Mine erfaringer, er meget bredt generelt. Jeg har kørt hyrevogn og bybus, og rutebil i en del år. Jeg arbejder som mekaniker og har mange års erfaringer. Jeg har arbejdet indenfor grønne områder. Har lavet en del arbejde i forbindelse med syn af biler. Ligeledes har jeg arbejdet med rengøring på skoler og diskoteker, samt firmaer. Mit kendskab inden for mange opgaver som, ugfaglært træmand på skurvognsfabrik, vvs arbejde i mild omfang, og været i glasfiber produktion til små master, jeg har også været rundt omkring i smedefaget. Kørt som lastbilchauffør i betonkanon i mine helt unge dage. Så jeg har været en del omkring de forskellige aspekter i forskellige fag, og har lært en del ved at learning by doing.
Jeg har ikke som sådan noget specielt krav til arbejdstid, da jeg kan flexe en del, så bare spørg hvis der er noget du vil vide.