Jesper Davidsen

Ærlig og reel single-mand på 45 år tilbyder sin hjælp inden for de nævnte områder. Har varevogn og værktøj til fx. hjulskift på din bil (sommer- og vinter hjulsskift). Har lavet høreapparater i mange år, så problemer med disse kan jeg nok også løse. Min varevogn transporterer gerne større ting over små som lange afstande.
Har været selvstændig siden '96. Boet i USA, Schweiz og Italien, så er især stærk i engelsk og tysk, både mundtligt og skriftligt. Er en erfaren chauffør, kører gerne lange ture.
Yderst fleksibel!

Helle Stamm

Zoneterapi til børn og voksne. En behandling varer 1 time, herunder ca. 50 min. zoneterapi. Jeg tilbyder også massage for spændinger i ryg og nakke 30 min, 200 kr Jeg er uddannet pædagog men læser nu kandidatkombinationen psykologi og sundhedsfremme på RUC.
Jeg har bl.a. erfaring med behandling af: Sportsskader, overbelastning samt muskelspændinger Ischiassmerter, hovedpine, rygproblemer Gravide Spædbørn Hormonelle forstyrrelser Fordøjelse Stress og søvnproblemer
08:00-21:00 efter aftale. Jeg har mulighed for at behandle på klinik i Kbh K samt privat, hvis der stilles briks og stol til rådighed.

Justina M

Worked as a cleaner in offices, apartments, shops. Worked as a nanny.
For two years i worked as a cleaner in the office. Also at summers I worked in the shop where my duties were to support the cleanliness. At weekends I am working as a nanny.
Cleaning apartments

Otto Juul

wordpress opsætning
webdesigner på 11 år
10-18

Tess

We Can Do IT!!! Alt hvad du kan komme i tanke om :-) Spørg os om alt - så finder vi en løsning :-) Handy Woman har erfaring indenfor alt, hvad der har med hus og have at gøre. HandyWoman's speciale er indretning - men udfører ALT praktisk arbejde i forbindelse med at holde hus og have. Det er fra oprydning, til indretning, malerarbejde, græsslåning og meget meget mere.
Handy Woman - We Do It :-) Alt malerarbejde udføres. Mindre tømrer/snedker opgaver(træterrasser, brændeshelter mm) Alt Havearbejde. Renovering af huse Gøre hus salgsklart/salgbart Mindre el opgaver
Alle dage :-)

Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

PerfectCleaning.dk

Vores tilbud er rettet til virksomheder, institutioner og individuelle klienter.Under renseprocessen vi anvender moderne teknologi og miljøvenlige rengøringsmidler. Vores personale er uddannet, fuldt undersøgt og sikkerhed kontrolleres. Vi produse en effektiv service af høj kvalitet. Store Kvalitetskontrol betyder en fremragende service 365 dage om året.

- ISS - Science Campus - Coor Service Management - BC

Christoffer og Lasse

Vores hænder er skruet helt rigtigt på, hvilket kan ses på hvad vi har formået at lave gennem tiden. Vi har kørekort og bil. Vi udfører primært havearbejde og tømrer arbejde, hvilket vi har en del erfaring med.
Lasse er i gang som tømrer lærling og Christoffer læser til maskinmester
Weekender og eftermiddage

Dorthe

Voksen kvinde på 40 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.
havearbejde, praktisk køkkenhjælp, erfaring med børn og unge samt psykisk sårbare voksne
8-16 hverdage samt evt nogle weekender

Kryger

Virksomheden Kryger rådgiver og udføre alle slags opgaver indenfor skov, park og landskab – til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og vægter vores faglighed højt, altid med naturen for øje. Vi er placerede i Nordsjælland og på Vestsjælland, men dækker geografisk set det meste af sjælland samt hovedstadsområdet. WWW.MKRYGER.DK
Mange års erfaring inden for den grønne sektor. Både hos private og erhverv.
Hverdage fra 7 - 16

Artemijs Sinicins

Video editing and filming and infoweb development Final cut, Adobe premier, Facebook, Instagram, wordpress.
I was studying Multimedia Designe and communications
All time.

GRAABERG

Vi udføre alle service indenfor Gulv slibning med olie/lud / lak Speciale i skibs gulve Rengøring Have arbejde Murer & tømrer Og masser andre opgaver Så bare spørg Tlf xyxyxyxyx Mail xyxyxyxyxyx.com
Vi er en lille service virksomhed som beskæftige os med stort ser alt fra a-z Vi sætter stor pris på kvalitet og tilfredse kunder
07.00 til 18.00

Vincent

Vi tilbyder teknisk hjælp til både mindre virksomheder og privat personer. Vi hjælper både med basic computer hjælp og mere avanceret IT support og online marketing. Besøg vores hjemmeside for mere information: www.tekniskhjælp.dk
Jeg er en frisk mand på 22 år, der går på Copenhagen Business School, hvor jeg til daglig læser HA It. Jeg har flere års erfaring med IT/elektronik, og har hjulpet mange med deres tekniske problemer. Hvad end det hjælp til computer/mac eller pc optimering kan jeg løse dette.
Vi tilbyder ekspres service indenfor 24 timer, og arbejder også om aftenen hvis akut hjælp ønskes.

Greig Vision

Vi rådgiver og sælger udstyr indenfor TV, AV, PARABOL, OVERVÅGNING og ANTENNE. Med mere end 10 års erfaring indenfor salg, opsætning, montering og installering af alt lige fra hjemme overvågning, antenne etablering og parabol opsætning er vi din garant for høj kvalitet på dit AV udstyr.
Vi har stor erfaringer med Alarmer, A/V Løsninger, Overvågning, Adgangskontrol & dørtelefoner, Antenne & Parabol, GPS tracking & sporing, Tv opsætning.
Vores arbejdstider er normalt mandag til fredag 07:00 til 16:00 men kan også arbejde efter 16:00 og weekender efter aftale

Ibrahim

Vi køre med pris garanti Ring og høre nærmer Tlf xyxyxyxyx
Vi har udføret en del af nybyggeri og private og klargøring til syn
Efter aftæle

Thomas Lund

Vi kender det allesammen. Der er altid én i familien eller vennekredsen der laver ens computere, og andet udstyr når det driller. I min omgangskreds plejer det at være mig. Jeg er fagudlært tekniker, og 20 års erfaring med IT. Dvs. PC, bærbare, tablets, trådløst, programmer, virus, backup, fejlfinding, drivere, installation af Windows. Vi kan sagtens aftale fast pris for opgaven.
Jeg er uddannet DataFagtekniker, og har siden 2002 udelukkende arbejdet med IT. Til dagligt er jeg IT-konsulent. Min første computer lavede jeg for ca. 20 år siden, og har siden da altid bevæget mig indenfor IT i alle dens afskygninger.
Da jeg har fuldtidsarbejde vil det primært være aften og weekend jeg er tilgængelig. Det mest fleksible for mig, vil være at lave udstyret hos mig, med mindre det drejer sig om netværk osv.

Billig G

Vi har kontakt til et stort net af erfarne virksomheder i dit område, der kan levere dig et attraktivt tilbud på dit presente haveprojekt. Lav en kort tekst om dit anlægsarbejde og modtag 3 gode tilbud fra lokale havemænd i Odense på <a href="http://www.billig-gartner.dk/havehjaelp.php">havehjælp</a>. Det er komplet uforpligtende og gratis at modtage tilbud på din anlægsgartneropgave. Du skal blot oplyse i detaljer, hvad din gartneropgave omfatter, og så vil du blive kontaktet af <a href="http://www.billig-gartner.dk/anlaegsgartner-tilbud.php">seriøse anlægsgartnere</a> i Odense. Nu kan du frit vælge blandt seriøse tilbud på din haveopgave og beslutte dig for det firma, som passer dig bedst. På denne måde skal du kun gå ét sted for at få det optimale beslutningsgrundlag og finde den bedst egnede gartner til lige netop din opgave.

Christina Hjorth

Vi er to unge damer, som bl.a tilbyder at lave mad ud fra dine ønsker til din fest! Vi laver mad til maks. 60 personer. Forret, hovedretsbuffet og dessert. Derudover tilbyder vi også at tage ud og spille, med vores duo-projekt "kaffe med mælk". Vi spiller stemnings/lyttemusik. Find os på facebook, kaffemedmælk
Christina er kokkeelev, og Caroline studerer på Det Jyske Musikkonservatorium, men deler begge interesse indenfor madlavning og musik.
alle

Peter

Vi er to studerende, hvor den ene af os læser til Bygningskonstruktør, og den anden tømrer. Vi fungerer som par, og laver stort set alt, hvad der har med tømrerarbejde, og havearbejde at gøre. Opgaver som omhandler IT er heller ikke noget problem.
Havearbejde Træarbejde Fra græs til fliser Skift af tag skift af Vinduer Elektroniske problemer, som kunne være opsætning af WIFI og alt andet elektronik.
Efter skole, og i weekenderne.

Malene Hammerich

Vi er to smilende og servicemindede piger på 22 år, der meget gerne vil hjælpe dig, hvis du står og skal holde et arrangement og har brug for en hjælpende hånd. Vi har serveret i 5 år og arbejder ud fra at værten/værtinden, samt gæsterne få så optimal en aften som muligt, hvor vi yder vores bedste. Vi kan tilbyde hjælp med bordopdækning, anretning, oprydning, betjening i baren og servering.
Vi har serveret i 5 år og arbejder ud fra at værten/værtinden, samt gæsterne få så optimal en aften som muligt, hvor vi yder vores bedste. Vi kan tilbyde hjælp med bordopdækning, anretning, oprydning, betjening i baren og servering. Vi håber meget at høre fra dig.
Du er altid velkommen til at ringe, vi er ret fleksible og kan arbejde både weekender og hverdage.